Direktlänk till inlägg 5 januari 2011

Igång igen

Av Andreas - 5 januari 2011 10:37

Träning igår igen efter juluppehållet. Mycket två-mål vilket var positivt då jag tror att vi behöver lira en hel del för att komma igång igen. Såg ändå helt ok ut igår trots att orken tog slut lite här och där. Själv kändes det väl ok, fast lite seg i tanken och tung i kroppen kände jag mig. Lyckades ändå med ett konstmål, ett sånt som man förmodligen bara gör på träning, och en gång per år på sin höjd. Men en bra genomkörare var det och nu är man igång igen, känns skönt! Vi vann två-målet sedan Joppe stänkt upp ett dragskott(!) i bortre krysset, hur ofta händer det? Snyggt var det iaf. Och vi slapp 50-50-50(armhävningar, sit-ups, upphopp)


Jocke Westberg är klar för Kifen, inte till helgens match dock. Välkommen Jocke!


Jobbveckan är igång igen. Ändå en lite lugnare start, vilket kan vara skönt då det snart kommer att bli mycket att göra igen. Har en hel del resande med jobbet framför mig, Danmark, Helsingborg, Göteborg, Italien, England är några av resorna jag vet kommer förutom allt det vanliga resandet. Blir mycket känns det som. Någon träning kommer att missas och har jag otur så hamnar något av detta på en match helg.


Julen och Nyår har varit kanontrevligt. Men det är sjukt vad fort allt är över. Har träffat släkt och familj i massor då vi förutom de vanliga högtiderna fyller år med tre dagars mellanrum jag och frugan.


Minst en av kidsen har varit sjuka här hemma också senaste veckan. Hoppas man slipper åka på något själv.


Hässelby och Bele lirade träningsmatch igår, med ett kryss som resultat. Jag hade väntat mig en Beleseger om jag ska vara helt ärlig. Hässelby har hunnit med att förlora mot Vendelsö i vår serie i DM, och kryss mot Bele igår som sagt. Tror att Hässelbys unga lag har framtiden för sig och kanske kan vara redo redan nästa år i Div 1 där man förmodligen lirar nästa år då man troligen åker ur Allsvenskan i år.


Undrar om Pata slängde på sig sin Borat baddräkt, när han kom hem till frugan igår, som han fick i Julklapp av Tobbe J på träningen igår.


Själv fick jag en bonuspresent från Isen i form av en Liverpoolpåse med godis, Fizzy Cola. Riktigt gott var det, och helt plötsligt höll alla på Liverpool i omklädningsrummet efter träningen.


Hejdå Hejdå!!



 
 
Ingen bild

Bele Janne

5 januari 2011 13:15

Kan meddela att Hässelby var överlägsna i 2a och 3e och borde avgjort matchen efter att ha missat 3-4 klockrena öppna mål, istället får vi 5-3 i slutet och återigen har öppet mål men lyckas inte pilla dit den istället kontrar Bele när man tar ut keepern i 3 mot 5 och Jonis drar upp ett dragskott i nättaket ribba in... Hässelby borde även haft straff 19.58 men det inkompetenta domarparet hade inte sin bästa dag (som vanligt).

Andreas

5 januari 2011 22:35

Ja, såg kanske ut så. Jag såg ju tyvärr inte matchen. Min magkänsla innan sa Beleseger, med tanke på det material Hässelby har idag. Men som sagt, framtiden talar förmodligen för er. Lycka till vidare så hörs vi sen!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Andreas - 14 februari 2011 11:18

Från och med nu kommer inläggen att hamna på följande bloggadress istället:   http://blogg.innebandymagazinet.se/08bloggen/   Som sagt, ingen ändring i skrivandet. Det nya är adressen. Så det borde inte vara allt för jobbigt för Er som av någ...

Av Andreas - 11 februari 2011 17:45

Jag kommer att byta bloggadress inom kort. Lägger upp den nya här på bloggen så fort jag kommit tillrätta med den nya. Allt kommer fortfarande vara detsamma vad det gäller bloggandet, inga ändringar. I promise! Det nya är att adressen kommer att ändr...

Av Andreas - 10 februari 2011 07:30

Veckorna rullar på i rasande fart. Har väldigt mycket på jobbet just nu, därav lite dåligt med bloggande kan jag erkänna. Ska försöka bättra mig. Tränade i tisdags igen, stenhård fys stod det på schemat. Riktigt tungt men förmodligen välbehövlig...

Av Andreas - 8 februari 2011 07:45

Tillbaka i landet igen. Landade i söndagskväll på Arlanda, hann hem till en serverad födelsdagsmiddag med sonen som fyllde 7år, grattis igen! Tacos hade Måns önskat sig och så blev det. Även mina föräldrar var på plats, trevligt och underbart att var...

Av Andreas - 1 februari 2011 22:46

Träning avklarad ikväll igen. Det såg faktiskt ruskigt bra ut! Mycket folk och en ruggig fart. Var länge sedan vi hade en sådan träning, riktigt länge sedan. Jag inledde som back idag då jag som bekant inte ska vara med i helgen. Äntligen! Som jag ha...

Ovido - Quiz & Flashcards