Direktlänk till inlägg 10 februari 2011

Handboll!?

Av Andreas - 10 februari 2011 07:30

Veckorna rullar på i rasande fart. Har väldigt mycket på jobbet just nu, därav lite dåligt med bloggande kan jag erkänna. Ska försöka bättra mig.


Tränade i tisdags igen, stenhård fys stod det på schemat. Riktigt tungt men förmodligen välbehövligt. Vi körde någon form av lagtävlingar efter fysen där mitt lag vann innebandyn lekande lätt. Tyvärr skulle vi avsluta med Handboll som också poängmässigt skulle avgöra vilka som åkte på 50-50-50(Armhävningar, sit-ups, upphopp). Handboll är inte det absolut roligaste som finns om jag ska vara ärlig, förmodligen för att man är så kass på det. Vi förlorade handbollen och därmed fick vi glädjen(?) att göra lite extra fys.


Joppe fick sitt efterlängtade DM-Guld efter seger mot Älvsjö med 7-4. Jag trodde inte att man fick representera 2 klubbar i samma cup/turnering, men tydligen så fick man det. Bara att gratulera Joppe som ringde direkt efter matchen och var på strålande humör! Även fast jag brukar håna så kan jag erkänna att du är värd den medaljen, grattis! Du kommer ändå aldrig ikapp mig vad det gäller titlar   Se till att hålla reda på plaketten Joppe, jag har tappat bort mina då det faktiskt är världens minsta plakett.


Apropå Joppe så fick jag färska rykten från Rickie om att Joppe tydligen totalt har missförstått hur backsensorerna på hans bil fungerar. När det piper väldigt mycket, tillslut hel signal. Ja, då ska man inte backa mer. Joppe gjorde tvärtom och backade in i en brevlåda. Vi tar en kurs i min bil sen Joppe.


Träning ikväll igen, förhoppningsvis mindre fys då vi har seriematch i helgen. Vi behöver 5 poäng till på de sista 5 omgångarna för att säkra avancemang i seriesystemet. Krävs ett stort fokus nu, och en portion ödmjukhet så ska vi kunna greja det här.


Jag har fått ett erbjudande som handlar om min blogg. Ska ta ställning till det idag tänkte jag. Jag har varit lite dålig på att höra av mig angående detta. Men det handlar enbart om att jag har haft lite fullt upp sista dagarna.


Nu ska jag ut och jobba igen. Bland annat en sväng till Uppsala. Kan bli en Kebab där på ett grymt Kebab ställe.


Vill även passa på att skicka mina tankar till Emil Linell, som spelade hos våra seriekollegor Hammarbyhöjden. Emil har tragiskt gått bort endast 23 år gammal. Jag kände inte Emil. Men jag vill bara beklaga i den djupa sorg som det orsakat hans kamrater och framförallt hans familj. RIP.


Hejdå Hejdå!!

 
 
Ingen bild

Sura supporter

10 februari 2011 16:50

Då vill vi höra vad kebabstället heter också, så man vet var man ska käka nästa gång man är i Uppsala:)

Andreas

11 februari 2011 12:00

Ken`s Pizza & Kebab. Ligger bredvid MAX vid IKEA, Boländerna. Riktigt bra! Kul att se att du fortfarande hänger med här! Går bra för Sura nu har jag hört.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Andreas - 14 februari 2011 11:18

Från och med nu kommer inläggen att hamna på följande bloggadress istället:   http://blogg.innebandymagazinet.se/08bloggen/   Som sagt, ingen ändring i skrivandet. Det nya är adressen. Så det borde inte vara allt för jobbigt för Er som av någ...

Av Andreas - 11 februari 2011 17:45

Jag kommer att byta bloggadress inom kort. Lägger upp den nya här på bloggen så fort jag kommit tillrätta med den nya. Allt kommer fortfarande vara detsamma vad det gäller bloggandet, inga ändringar. I promise! Det nya är att adressen kommer att ändr...

Av Andreas - 8 februari 2011 07:45

Tillbaka i landet igen. Landade i söndagskväll på Arlanda, hann hem till en serverad födelsdagsmiddag med sonen som fyllde 7år, grattis igen! Tacos hade Måns önskat sig och så blev det. Även mina föräldrar var på plats, trevligt och underbart att var...

Av Andreas - 1 februari 2011 22:46

Träning avklarad ikväll igen. Det såg faktiskt ruskigt bra ut! Mycket folk och en ruggig fart. Var länge sedan vi hade en sådan träning, riktigt länge sedan. Jag inledde som back idag då jag som bekant inte ska vara med i helgen. Äntligen! Som jag ha...

Av Andreas - 30 januari 2011 15:24

Caperiotäby samlar styrkorna inför stundande slutspel i SSL. Man har på löpande band plockat tillbaka de flesta av sina många utlånade spelare. Och idag plockade man även tillbaka Joppe från oss. Framförallt är jag glad för Joppes skull då jag vet at...

Ovido - Quiz & Flashcards