Direktlänk till inlägg 29 januari 2011

Fullt upp!

Av Andreas - 29 januari 2011 23:17

Nästan oförskämt länge sedan jag bloggade här. Har varit så galet mycket att den här bloggen inte ens skulle räcka till att berätta hälften.


Englandsresan förra helgen var så bra som det bara kan bli. Upplevelsen var total! Pool seger 3-0 borta mot Wolves, och jag var där. 4:e borta segern på 2 år för Pool! Meireles, årets mål? Jag var där! Torres två kassar! Stod mitt i den stora Pool-klacken som hade en hel långsida, mäktigt var det. Ryser bara jag tänker på det.


Vi drog även och såg Blackburn-West Brom på söndagen, 2-0 till Blackburn. Kul att ha varit där, men inte ens jämförbart med dagen innan av förståliga skäl.


Man Utd gänget som var med var självklart ruskigt nöjda dom också, Man Utd vann ju med 5-0 mot Birmingham. Så alla 14st på resan var mer än nöjda. Detta ska göras igen!


Drog direkt på jobbresa på tisdagen efter att ha kommit hem sent på måndagkväll. Sova ett par timmar och sedan ut till Arlanda igen, måttligt spännande. Men så kan det vara ibland. Var en sväng i Köpenhamn och sedan hem på onsdagen. Så jag hann med att träna i torsdags faktiskt. Hatar att missa träningar och matcher. Mycket resande med jobbet helt plötsligt vilket påverkar enormt.


Nynäs lämnade WO mot oss i Kifen senast och Bele torskade mot Jakan. Egentligen inget av det som överraskar mig.


Helgen har hittills varit kanon! Spenderats till fullo med familjen vilket känns grymt bra då jag har varit borta en del som sagt. Igår åkte jag skridskor med dottern och på kvällen käkade vi Pizza och åt godis. Idag har jag varit på innebandyträning med sonen som gör stora framsteg på banan. Kul att se. Dom vann två-målet med 3-2 och han gjorde 2 kassar, men störst fokus la han på sina målgester. Svårt att hålla sig för skratt när han glider runt och gör målgester medans spelet har kommit igång igen... Och ikväll har jag varit på simskola med båda kidsen och dottern har äntligen övervunnit rädslan för ryggsimmet, stort! Har även hunnit med att ha fika med Joppe samt familj idag, trevligt! Länge sedan vi sågs.


Imorgonbitti väntar fotbollsträning med sonen, och sedan eventuellt skridskor med kidsen om vi hinner. Ska också hinna med att träffa Martin med familj där sonen Emil har fyllt 2år! Ska bli kul att ses då det var länge sedan vi sågs, riktigt länge sedan. Är för dåligt när jag tänker efter! Men det är svårt att hinna med allt ibland tyvärr.


Ja, så ser det ut, och då har jag inte ens berättat allt som har hänt den senaste veckan, bara plockat ut en del godbitar... Mer orkar jag inte skriva. Nu ska jag ner och "gejma" lite. Får se om någon polare är online? Annars blir det lite Battlefield 2 på egen hand.


Ska försöka skriva lite i veckan igen, på onsdag sticker jag iväg i 5 dagar till Tyskland på jobbresa. Mycket nu? Näe skojar du...


Tänker mycket på familjen som jag är borta ifrån, riktigt tungt faktiskt! Sedan har jag tur som har en så fantastisk fru som orkar med 3 barn på egen hand när jag är iväg, du är bäst!


Såg nu att Bele torskade ikväll igen, nu blir närmsta hotet Jakan. Och vi möter dom hemma om två veckor. Kan bli spännande, den vill jag inte missa! Ska även bli kul att träffa en av resekamraterna från England igen, kapten Sonnevi i Jakan.


Gnaget hockey vann idag igen, nu uppe i 4 raka segrar. Vad hände? Sjukt vad det kan svänga i hockeyn. Hoppas bara man grejar sig kvar!


Ha det bra!


Hejdå Hejdå!!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Andreas - 14 februari 2011 11:18

Från och med nu kommer inläggen att hamna på följande bloggadress istället:   http://blogg.innebandymagazinet.se/08bloggen/   Som sagt, ingen ändring i skrivandet. Det nya är adressen. Så det borde inte vara allt för jobbigt för Er som av någ...

Av Andreas - 11 februari 2011 17:45

Jag kommer att byta bloggadress inom kort. Lägger upp den nya här på bloggen så fort jag kommit tillrätta med den nya. Allt kommer fortfarande vara detsamma vad det gäller bloggandet, inga ändringar. I promise! Det nya är att adressen kommer att ändr...

Av Andreas - 10 februari 2011 07:30

Veckorna rullar på i rasande fart. Har väldigt mycket på jobbet just nu, därav lite dåligt med bloggande kan jag erkänna. Ska försöka bättra mig. Tränade i tisdags igen, stenhård fys stod det på schemat. Riktigt tungt men förmodligen välbehövlig...

Av Andreas - 8 februari 2011 07:45

Tillbaka i landet igen. Landade i söndagskväll på Arlanda, hann hem till en serverad födelsdagsmiddag med sonen som fyllde 7år, grattis igen! Tacos hade Måns önskat sig och så blev det. Även mina föräldrar var på plats, trevligt och underbart att var...

Av Andreas - 1 februari 2011 22:46

Träning avklarad ikväll igen. Det såg faktiskt ruskigt bra ut! Mycket folk och en ruggig fart. Var länge sedan vi hade en sådan träning, riktigt länge sedan. Jag inledde som back idag då jag som bekant inte ska vara med i helgen. Äntligen! Som jag ha...

Ovido - Quiz & Flashcards