Alla inlägg den 8 februari 2011

Av Andreas - 8 februari 2011 07:45

Tillbaka i landet igen. Landade i söndagskväll på Arlanda, hann hem till en serverad födelsdagsmiddag med sonen som fyllde 7år, grattis igen! Tacos hade Måns önskat sig och så blev det. Även mina föräldrar var på plats, trevligt och underbart att vara hemma igen.


5 dagars mässa tar på krafterna, och inte blir arbetsbelastningen mindre efter det heller. Har sjukt mycket att göra, men så ska det väl vara. Mer resande på gång också, Malmö x 2, Kristianstad, Österrike, Göteborg för att nämna några.


Ikväll är det träning igen, har faktiskt längtat. Grabbarna lirade ju match i helgen och fick "bara" kryss borta mot Vallentuna. Men en poäng är alltid bättre än inget! Vi hade hela 3 debutanter i helgen, alla nyförvärven gjorde det enligt rapporterna bra. Bollstanäs är redan klara seriesegrare, stort grattis! Jag hoppas att vi kan säkra andra platsen och uppflyttning vi också.


Skulle vi greja uppflyttning så har jag lyckats med det från alla de 3 från SSL efterföljande serierna. 2 seriesegrar i Div 1(nuvarande Allsvenskan) och uppflyttningar till Elitserien med Råsunda. 1 serieseger i Div 2(Nuvarande Div 1) med GAIK och uppflyttning till Div 1. Och förhoppningsvis så grejar vi uppflyttning med Kifen från Div 2(tidigare Div 3) nu också, vore grymt kul! Inget är klart, men vi har allt i egna händer.


Tar förmodligen med mig kidsen till träningen ikväll. Trots att det är sen träning. Frun har tjejmiddag här hemma och jag tror det blir bättre om kidsen får springa av sig i Ekhammar trots den sena tiden. Och att få åka med till träningen är av någon anledning bland det roligaste dom vet.


Match i helgen mot Jakobsberg hemma. Blir pga mitt resande första matchen på 1 månad för mig! Snacka om att man är sugen!


Nu blir det jobb jobb och åter jobb!


Synd att Joppe inte får chansen att vinna DM-Guld med Caperiotäby idag i DM-Finalen. Joppe har ju representerat oss i Kifen i DM och får därför inte denna gång heller vinna något DM-Guld. Jag har 4st Guld, samma gäller Rickie och Martin. Så Joppe ligger lite efter i vår interna tävling...


Snackade med Rickie igår. Han var inte med i Finnkampen i helgen, han har en axelskada som gjode att han även missade Caperios senaste match mot Sirius i SSL. Enligt rapporter så hade Finnarna mer eller mindre ett helt nytt lag mot Sverige. Man hade även kört stenhård fys 2 dagar i rad innan matchen mot Sverige. Bra uppladdning... Hur som haver var det nog nice för Sverige att äntligen ta Finnarna igen. Men det är i mästerskapen det bör vinnas.


Torres? Who the fuck is Torres? Så jävla skönt att knäppa köplaget Chelsea på näsan i helgen! Underbart och rättvist! Torres fick smaka armbåge och blev utbytt, kan det bli bättre? 4 raka segrar för Pool nu och tåget är i rullning igen! Bemärk att jag var på plats och startade segerraden i Wolverhampton i och med 3-0 segern där. Tyckte inte Wolves var så vassa, eller vad säger Man Utd?


Hejdå Hejdå!!



Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards