Alla inlägg den 28 februari 2009

Av Andreas - 28 februari 2009 09:11

Idag är det dags för sista omgången i våran serie, div 1 mellersta. På schemat står för vår del Nyköpingslaget Onyx, eller "lill-Balrog" om man föredrar det. Ett lag som vi vid senaste mötet borta i Nyköping slog efter sudden. Ett lag som gjort en imponerande säsong, och som smeknamnet pekar på så hämtade man inför säsongen många spelare från Balrog. Jag tror att man har 5st spelare från Botkyrkaklubben? Rätta mig om jag har fel. Onyx har jag faktiskt inte sett spela ännu och det ska bli mycket intressant. Enligt rapporterna är det ett lag som är väldigt skickligt offensivt, men betydligt sämre defensivt. Jag får väl äta upp det idag....helt plötsligt håller dom väl nollan mot oss....


Läget i truppen inför dagen är ungefär som det sett ut den senaste tiden. En hel del frånvaro med skador och sjukdomar. Men vi har en stor tro på vårat lag och kommer med två raka segrar i ryggen. Jag tror på seger idag och jag tror på mycket mål. Senaste hemmamatchen vi spelade blev det hela 26st.


Jag hoppas på mycket folk till dagens match, säsongens sista. Framförallt eftersom vi idag ska hylla och hedra våran vän och tidigare lagkamrat Viktor Wendell som mycket tragiskt har gått bort. Avslag i Hässelbyhallen kl:13.00.


Handen slåss idag för sin överlevnad i serien, jag tror att man trillar ner på kvalplats. Finspång har varit mycket starka sista tiden. Lyckas man kravla sig upp ovanför kvalstrecket så har man gjort en mycket stark insats från att ha varit helt uträknade.


Appropå Handen. Man har ett gäng tidigare Farsta spelare som man hämtade inför säsongen. Undrar om dessa spelare är nöjda med sina två senaste säsonger om man ramlar ner på kvalplatsen idag? Förra säsongen var man med och spelade ner Farsta i Div 2. När Farsta åkte ur blev det massflykt till bland annat Handen. Iår kan man vara med och spela ner Handen i Div 2. Måste kännas bra....


Har aldrig varit med om en serie som slutar så tidigt som iår.... 28:e februari är alltså datumet för sista omgången. Helt sjukt! Serien startade 20:e september. Fast för mig slutade säsongen ännu tidigare, 14:e september i Finland. Får glädja mig åt att jag vann försäsongens poäng och skytteliga.


Knäet känns inte bra just nu. Vet inte om det är för att jag har lagt ner rehaben för tillfället? Inväntar kallelsen för en ny operation. Efter den ska jag sätta igång med stenhård rehab. Hoppas vara tillbaka i bättre form än någonsin efter nästa operation.


Underbara underbara LIVERPOOL!! Mer behövs inte att säga.


Det nalkas kvalseriehockey för gnaget snart. Funderar på att köpa ett kvalseriekort. Kvalserien i hockeyn är något som jag kommer att lägga bra mycket mer fokus på än slutspelet i innebandyn. Ska bli riktigt kul!


Ha en trevlig helg!


Hejdå Hejdå!!



Ovido - Quiz & Flashcards