Alla inlägg den 3 augusti 2008

Av Andreas - 3 augusti 2008 18:56

Har precis ätit middag, den bestod av 3st ost och bacon korvar med räksallad, grymt gott! Scan har verkligen lyckats med sin ost och bacon korv, annars köpte jag bara sibyllakorvarna tidigare, men nu har jag bytt!


Har även inhandlat ett paket färska kräftor som jag ska trycka i mig helt själv ikväll! Förmodligen blir det kräftor och någon bra film, blir nice så här sista dagen innan jobbet imorgon...


Bajen låg under mot Ljungskile men har nu kvitterat, 1-1 står det i den matchen. Världens tråkigaste lag Ljungskile kanske inte är så dåliga? Å andra sidan så tror jag att bajen vänder på steken helt, dom brukar ju släppa in en del mål, så det kanske blir 7-5 ikväll....


Hejdå Hejdå!!

Av Andreas - 3 augusti 2008 14:05

Så var dom första 3 veckorna av semestern avklarade, imorgon väntar jobbet igen. Som väntat känns det lite tungt att börja jobba imorgon, men jag ska inte klaga eftersom jag efter kommande vecka ska ha 2 veckors semester till. Näst nästa onsdag bär det av till Kanarieöarna i 1 vecka, inte helt fel!


Igår var jag på 30-års fest hos en gammal kompis, det var framförallt kul att träffa massa gamla skolkompisar som man inte sett på 10 år.


I veckan som gått har jag återigen bokstavligen krossat Joppe på PES08, det tog 10-12 matcher innan Joppe ens vann sin första match. Jag ledde stort men tappade på slutet då jag blev lite väl nonchalant, så segermatcherna blev "bara" 12-7 tillslut, alltså pluss 5 till mig.


Som vissa säkert vet så har jag en enorm getingfobi, kul nu när det är den största getingsommaren på bra länge! Tur att jag har mitt getingrack, bara att trycka på knappen för att få ström och sedan köra mina grymma Squash svingar, 11-0 till mig på badet senast i dödade getingar.


Imorgon är det Coopertest igen med Hässelby, är inte helt säker på om jag kan närvara ännu. Hur som helst så kommer träningarna nu att trappas upp och vi kommer även att gå in en del i hall som jag förstått det, kul!


Sirius till final i Tjeckien, starkt! Som jag nämnt tidigare tror jag att Sirius vinner den norra div.1 serien enkelt i år. Dom ser ruskigt vassa ut.


"Stjärnan har landat" var rubriken på Innebandymagazinets hemsida angående att Tomas Straete från Norge hade landat i Umeå. Som jag sagt tidigare så är han ruggigt bra och en stor talang, men han behöver även tid. Därför tror jag att Umeå är illa ute om man sätter sitt hopp om fortsatt SSL status efter kommande säsong till den unga norrmannen.


Imorgon blir det AIK på PPV för hela slanten!


Imorgon lirar Gnaget borta mot Kalmar. Jag vet att jag är väldigt "färgad" gällande AIK, men jag tror faktiskt starkt på AIK seger imorgon. Dom brukar kunna vinna när dom inte ska göra det. Skönt för Gnaget att slippa favoritstämpeln för engångs skull.


Hejdå Hejdå!!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards