Alla inlägg den 10 augusti 2008

Av Andreas - 10 augusti 2008 12:00

I torsdags skulle jag ha varit hos läkaren, trodde jag, det var felbokat och jag stod där som ett fån kl:08.00 och kliniken var stängd... Inväntar en ny tid.


Göteborg grinar och känner sig orättvist behandlade mot Basel i CL kvalet, nu kanske dom vet hur det kändes på Råsunda 1999 när vi blev rånade av en viss domare vid namn Alain Sairs som bjöd Barcelona på segern på Råsunda i AIK`s CL gruppspel. Jag har än idag inte kommit över det som hände, och jag har än idag den otroliga lobben som Novakovic gjorde på Ruud Hesp i Barca kassen fast på näthinnan, vilket mål! Jag flög säkert 5 meter ner på den Norra läktaren när han gjorde det fantastiska målet, jag ryser när jag tänker på det. Mer än så vill jag inte minnas av den matchen...


Metallica släpper den nya skivan den 12:e September, gissa om jag ska köpa den! Längtar!


Tränade lite innebandy i torsdags även fast knäet strular, det gick över förväntan med knäet och jag kunde genomföra hela träningen trots vissa smärtor stundtals. På två-målsspelet vann mitt röda lag med starka 3-0, viktigt!


Testar att för första gången lägga in en bild på den här bloggen, kan bli en återkommande grej om det inte är för krångligt. Lägger in bilden på mig innan vi gick in på Lars Winnerbäck konserten igår kväll. Vill bara lägga till att man inte fick ta med sig paraply in på Zinkensdamm, därav den fina sopsäcken runt kroppen. Jag var inte speciellt nöjd med den regeln om att paraplyet inte fick följa med in. Himlen hade öppnat sig och jag var dyngsur! Killarna som brukar sälja biljetter utanför arenorna hade nu istället börjat sälja sopsäckar till alla behövande, och det var en del... 10:-/st fick man betala för en sopsäck... Kan lova att snubben tjänade bra med pengar den kvällen.


För övrigt så kan man väl påpeka att jag fick tok ont i ryggen då jag stod upp i nästan 5 timmar. Vi kom dit kl:18, han började spela kl:21. Och höll på till kl:23... Inte min favoritartist som sagt, men vissa låtar är helt ok. Det sas att det var 19000 på plats, vet inte om det stämmer, men trångt var det!


Semestern är igång igen, NICE!! På onsdag bär det av till Kanarieöarna, riktigt fint!


Missar Hawks första träningsmatch borta mot Årsta den 18:e augusti, men kommer hem lagom till träningslägret i Tranås den 22:a augusti, 3 träningsmatcher är inplanerade på lägret.


Kl:18 ikväll, AIK-Elfsborg. Kom igen nu Gnaget! Dags att börja vinna igen!


Hejdå Hejdå!!

Ovido - Quiz & Flashcards