Alla inlägg den 26 augusti 2008

Av Andreas - 26 augusti 2008 22:54

Fick en bra kommentar av signaturen bajen här på bloggen, jag håller med, något måste göras. Total nolltollerans gällande inkastade föremål!!


Däremot har jag svårt att tro att Martin Hansson var mutad eller hotad, jag tyckte också att det såg ut som straff direkt när det hände. Att jag sedan kunde se en repris gjorde att jag ångrade mig ganska kvickt...


Men att Hansson inte bryter matchen är det största felet denna afton, därmed så vann alltså dessa herrar som kastade in föremålen tyvärr på något sätt...


Efter omröstning från spelarna och när ledningen sagt sitt så är jag mycket stolt över att ha blivit vald till ny lagkapten i Hässelby kommande säsong. Ingen ovan situation då jag har varit kapten i lag tidigare, men det känns riktigt inspirerande och kul! Framförallt även att spelarna verkar ha ett visst förtroende också. Till min hjälp kommer jag att ha 2st assisterande kaptener i form av: Christian "Isen" Isaksson och Nicklas Fredriksson.


Ett spelarråd har också röstats fram och det blir enligt följande: Christian "Isen" Isaksson, Nicklas Fredriksson, Mattias Norman, Jonas "lillis" Bergström och till sist jag själv.


Inom kort kommer även ett försök att tippa utgången av div.1 mellersta samt SSL(ååhhh vilket töntigt namn). Som vanligt kommer man även att kunna följa mina tankar samt reultat tippningar inför varje omgång av den mellersta ettan.


Appropå SSL så tänker jag på den extremt fula loggan, och i och med det så tänker jag på den extremt fula kavajen som lottades ut i TV vid finalen förra året....Sitter och skrattar för mig själv bara av tanken....


Nu ser jag fram mot 24:e september då jag hoppas att gnaget kan få lite upprättelse för denna bedrövliga säsong, då väntar lillebror dif "borta" på Råsunda.


Hejdå Hejdå!!

Ovido - Quiz & Flashcards