Alla inlägg den 13 april 2010

Av Andreas - 13 april 2010 23:09

Ännu en dag till ända. Och ännu en tuff arbetsdag står framför dörren om några timmar. Beger mig ner till Malmö imorgonbitti för mässa, vänder tillbaka till huvudstaden redan på kvällen.


>>> Burgic, jag lovar dig att jag försökte få tag på plåtar till hockeyn. Det var helt omöjligt via ticnet efter matchen borta mot Södertälje. Vägrade betala ockerpriserna som var på nätet. En lirare tog 4000:- för en plåt. Dom pengarna har jag tyvärr inte att lägga på hockey. Annars hade jag gått, tro mig.


Herr Brun kommenterade trevligt nog här på bloggen. Det var nämligen han som var demonen i kassen när vi i helgen slog Fist Of Fury i SIL. Du gjorde en bra match Jimmy, kanske lite hjälp av ramen som jag prickade ett antal gånger. Men en bra målvakt har tur! Starkt att som utespelare hoppa in och stå i SIL. Blir lite mer skott på dom mindre planerna om man säger så... Jag hade inte tagit ett enda skott, det är jag övertygad om.


Bajen fotboll fick en otrevlig start direkt i superettan. Förlust borta mot Ängelholm med 3-2. Trist... eller inte...


Avslutning med Bele på lördag. Ska bli kul att träffa alla grabbar igen. Rykten talar om en ganska bra uppslutning också. Kan bli trevligt! Men Kari väljer bort Belefesten för efterfest i Globens Annex. Skippa den Kari och kom på riktig fest istället. Ingen mingelfest på Emils i Jakan inte. Men det kanske är kul med en fest med "klubben för innbördes beundran"?    Lycka till på lördag!


Nu måste jag kolla lite Seinfeld och sedan sova. Ska upp med tuppen imorgonbitti. 


Hejdå Hejdå!!

Ovido - Quiz & Flashcards