Alla inlägg den 26 april 2010

Av Andreas - 26 april 2010 08:00

Helgen är över, lika trist som vanligt. Känns som att det snart är sommar och kroppen och huvudet börjar nog så smått ställa in sig på semester. Men jag har faktiskt en semestervecka redan kommande vecka. Om inget oförutsett inträffar med vulkaner och liknande så flyger vi till Turkiet på lördag. Otroligt skönt! Känns helt overkligt.


Helgen som gick har som vanligt varit väldigt bra. Familjen i fokus. Fredagen var som vanligt hemmamys, plus tv-spel hela natten. Lördagen innebar en heldag/kväll själv med kidsen. Vi började nere i komethallen för lite SIL för min del. 2 segrar och slutspelsklara innebar det för oss i Wang Talang. Kanon! Sedan bar det av till Råsunda för att kolla AIK-Häcken. 1-1 får väl betecknas som rättvist. Även fast både AIK och Häcken hade grymma chanser att avgöra matchen i slutet. Eguren underpresterade å det grövsta och jag börjar undra vad snubben sysslar med. Han var rent ut sagt bedrövlig. Dags att plocka bort honom nu, han tillför inget i dagsläget. Nu får du höja dig annars kan du dra till Söders höjder igen! Även Bojan tycker jag var riktigt blek, han lever mycket på sina passningar. Men kan man inte slå en boll till rätt adress ett par meter så bör man fundera på vad man sysslar med. Jag gillar självklart Bojan skarpt, men han kan så mycket bättre. AIK har tidigare säsonger haft lite flyt med straffar till och från. I år är det helt tvärtom, helt otroligt egentligen hur AIK nu för 3:e matchen i rad blir blåsta på en solklar straff. Men vad är det man säger? Det är väl sånt man förtjänar eller vad det nu heter? Och det gör inte Gnaget i dagsläget.


Inte första gången jag planerar en utlandssemester som krockar med ett derby. AIK-dif spelar på söndag på Råsunda. Allt annat än vinst vore en enorm besvilkelse faktiskt. För är det något lag som jag sett i år som faktiskt är sämre än vad AIK är just nu så är det just dif. Senast mot Åtvidaberg lyckades man inte göra ett enda mål själva blandannat, Åtvid gjorde alla 3 målen som blev. Varav 2st i egen kasse... Får sätta boxen på inspelning så att jag kan se matchen när vi kommer hem.


Mikael Stahre lämnar AIK med omedelbar verkan läste jag nyss! Han blir tränare i Grekland. Trots dom dåliga resultaten så tycker jag att det är synd. Han har gjort det riktigt bra med Gnaget. Men det kanske kan vara bra, får se om Sportchef Wesström har några tränarkvaliteèr eftersom det blir han som tar över nu. Ja, alltid händer det något kring klubben i mitt hjärta.


TV 4 bojkottar AIK`s matcher framöver. Och?! Vem bryr sig? Skulle AIK vara beroende av TV 4, nej snarare tvärtom. Pajaskanal!


Gårdagen innebar en del fotboll med barnen ute på gräsplanen här i området. Sedan kom Joppe med familj samt frugans syrra med familj hit på grillning. God mat och trevliga vänner på besök, en perfekt söndag! Kvällen rundades som vanligt av med tv-spel för min del. Börjar bli en riktig krigsspels nörd. Sitter väl med Jolt Cola snart också...


Väntar som vanligt en tuff arbetsvecka, fullt upp. Sedan semester, bara att kriga sista sträckan nu. Har tänkt att ta mig ner till Hässelbys träningar i ett par veckor nu. Har liksom inte hunnit med. Nu ska jag försöka hålla mitt ord till Coach Mörk och bege mig ner till hallen på torsdag.


Och på fredag var det helt plötsligt Valborg. Har inte haft en tanke på det. Men vi är bortbjudna på en tillställning så det ska bli trevligt.


Hoppas att jag och Joppe kan få ihop det så att vi kan spela innebandy tillsammans nästa år. Skulle vara fantastiskt. Något vi gärna vill och eftersträvar, hoppas att familjesituationen går att få ihop bara. Vart eller om vi spelar tillsammans står fortfarande skrivet i stjärnorna...


Mina föräldrar firade 40 år som gifta i helgen! Stort grattis!


>>> Maront. Jag kommer gärna förbi på ett par bira samt lite PS3! Ska försöka få med mig finnen. Låter riktigt nice. Nu ska jag sätta igång och träna NHL10!


Nu måste det arbetas. Ha en bra vecka!


Hejdå Hejdå!!

Ovido - Quiz & Flashcards