Alla inlägg den 22 juni 2008

Av Andreas - 22 juni 2008 23:41

Tråkigt tråkigt!! Det är vad jag kände när beskedet om att GAIK lägger ner innebandyn kom. Jag hade 2 riktigt bra år där och jag tyker det känns riktigt trist! Klantigt skött är nästa tanke som dyker upp! GAIK lägger mycket av skulden på att man hamnade i den norra div 1 serien. Det är nog inte hela sanningen enligt mig, jag tror att man hade fått lägga ner iaf. Finns inga så kallade eldsjälar kvar, eller iaf inte tillräckligt måmnga för att få skutan på rätt köl. Med facit i hand så lämnade jag GAIK i rätt tid. Hur som helst ruskigt jävla synd! Finns så många bra snubbar och innebandyspelare i det laget, ska bli intressant att se var alla hamnar nu?


EM fotbollen rullar på, har precis sett den förväntade(enligt mig) 0-0 matchen avgöras på straffar. Gladast är jag över att Tyskland har gått vidare! Ryssland imponererar fortsatt! Hedman stör jag mig mer och mer på i TV4 studion, pajas!


Tyskland-Ryssland i final? Jag hoppas det, men jag tror att det blir Tyskland-Spanien i final. Där vinner Tyskland i förlängningen, Klose avgör!


I EM drömelvan coachade jag horribelt senast....Plockade ut Schweinsteiger och Klose(min kapten) innan kvartsfinalerna, dessa herrar avgjorde tillställningen mot Portugal. Jag var faktiskt helt övertygad om att Tyskland skulle vinna, men jag ville ha in lite Holländare som jag trodde skulle gå vidare..... Man kanske ska ringa Binge och få lite coachtips....


Midsommar helgen har varit kanon! Syrran med familj och mina föräldrar och vi. Totalt 11 personer på landet, lite trångt, men det har gått kanon bra! Traditionell svensk midsommar med små grodorna och hela baletten.


Efter denna kanonhelg börjar man faktiskt längta till semestern! Semestern kommer nog att förläggas till landet den mesta delen av tiden, det är jäkligt skönt att vara där! Sedan bär det av till Gran Canaria 1 vecka i mitten på Augusti, inte helt fel!


Ny vecka på gång, träning med laget och rehab på Idrottskliniken som vanligt.


Senaste träningen fick helt plötsligt äldst i laget samla in bollarna!!?? Skandal! I Hawks är man nu alltså äldst, hade jag varit kvar i Råsunda(nuvarande Caperio/Täby) så hade man väl varit bland dom yngre....


Om detta nya påhitt inträffar fler gånger får man väl söka sig vidare.....


Börjar känna mig lite förkyld, hoppas att det inte blir någonting av det. Orkar inte det nu....


Har hört lite här och där att flera svenska spelare(som vanligt) fått lite erbjudanden från Schweiz. Jag fick ett halvhjärtat erbjudande för många år sedan som jag tackade nej till. Jag åkte till Norge lite senare istället, och det är absolut ingenting jag ångrar! Jag hade 2 grymma år i Norge och Slevik IBK där jag fortfarande har vänner för livet.


Undrar varför inte jag har fått något erbjudande från Schweiz? Undrar om jag skulle kunna åka om jag fick ett konkret förslag? Kanske skulle vara för krångligt med familj och allt? Jag skulle definitivt kunna tänka mig att spela i Norge igen iaf, men det har aldrig gått att få ihop igen.


Men men, jag trivs faktiskt bra här hemma! Inom kort ska jag förmodligen signa ett nytt kontrakt med Hässelby. Bra för egot att känna att man fortfarande håller i och med att det har varit lite intresse från SSL. Förmodligen var det väl sista gången man fick förfrågningar från den serien.


Ska verkligen göra ett försök att uppdatera här lite oftar, vi får se hur det går?


Hejdå Hejdå!!





Ovido - Quiz & Flashcards