Alla inlägg den 23 juni 2008

Av Andreas - 23 juni 2008 21:51

Så var kontraktet med Hässelby påskrivet, 1 år framåt tillhör jag Hässelby. Jag har lagt in en punkt som gör att jag slipper samla in bollarna något mer, det var det som fällde avgörandet! Känns skönt att ha allting klart, även fast jag har tränat på som vanligt så är det nu alltså spikat. 2st SSl klubbar visade intresse, men jag känner att Hässelby känns helt rätt. Jag tror på vårat unga lag som i år förmodligen blir ännu yngre, jag gillar att vara med och ta lite ansvar vilket man förhoppningsvis bidrar med i år, gärna ett par kassar också såklart!


IB-magget har som huvudnyhet att Zlatan tränat med Unihoc pannband.....ÅÅÅÅÅ vad spännande! Nej känns som att det är ganska ointressant, men jag förstår att det är bra PR för Unihoc.


Nytt avtal har jag även tecknat med min klubbleverantör dom senaste 3 säsongerna, Fat Pipe. Känns kanon att få fortsätta att representera Fat Pipe, dom klart vassaste klubborna och kläderna på marknaden!


Nu är det bara i SIL där jag inte är klar för något nytt lag ännu, har lite alternativ där, återkommer när jag bestämt mig om jag spelar vidare och vart i sånt fall, eller om man rent av lägger ner det.


Shit vad trött man blir efter en lång helg, måndagen känns tyngre än vanligt idag!


Kom sent till våran träning idag, svårt att hinna få ihop allt när träningarna börjar redan kl:18. Men jag missade lite taktisk teori vilket jag får lära mig mer om under resans gång. Vi tränade både ute och inne, imorgon är det bara löpning ute vid den fruktade backen Johannelundstippen.....


Provade att dricka Gainomax efter träningen idag, vi får se om det ger någon effekt om man börjar använda det? Tror inte direkt på sånt, men det var ganska gott iaf.....


Nu ska jag duna, trött som satan!


Hejdå Hejdå!!

Ovido - Quiz & Flashcards