Alla inlägg under april 2010

Av Andreas - 5 april 2010 14:39

Hässelby har för första gången på många många år idag fått lämna den näst högsta serien i innebandy... Man vann borta mot Sandåkern med 6-5, men i totalen räckte det inte hela vägen då man förlorade med 3 kassar hemma... Otroligt trist och man känner en viss sorg. Lider med en person som tex Björne Andersson som har gjort allt och lite till för detta lag i många år. Tyvärr har han inte riktigt fått backupen som behövs från högre stolar i föreningen.


Ska bli intressant att se vad som händer med laget nu, vilka stannar vilka lämnar? Vilka kommer? Att truppen har varit aningen för tunn iår är väl bara att erkänna. Jag hoppas att styrelsen i Hässelby innebandy vaknar och inser att man måste satsa på sitt herrlag framöver! Jag tror och hoppas att denna degradering gör att laget samlar kraft och att man vinner nästa års division 1 utav bara farten. Frågan är faktiskt om man själv rent av finns med där nästa år?


Hejdå Hejdå!!





Av Andreas - 5 april 2010 10:59

Kom hem igår kväll efter att ha varit på landet ute vid Väddöviken i några dagar. Riktigt skön avkoppling trots att jag har varit förkyld nästan hela påsken. Men hur som helst en riktigt skön påsk! Synd att det snart är över och vardagen gör sitt intåg igen.


Var och såg filmen Farsan igår på kvällen. Bra film faktiskt.


Hässelby förlorade i fredags hemma mot Sandåkern i kvalet till Allsvenskan. 6-9 på hemmaplan gör det helt klart tufft uppe i Umeå i returen idag.


Apropå innebandy, alla former av avtal man haft är nu återigen till ända. Avtalet med Bele har gått ut och avtalet med Fat Pipe är över. Har spelat med Fat Pipe avtal i 5 år nu.


Jag och Mange får prata ihop oss vad vi vill göra framöver, men lite har vi ju såklart redan pratat. Men allt är än så länge väldigt öppet.


Caperiotäby slog tillbaka AIK på bortabana senast, starkt men inte oväntat. Caperiotäby slår ut AIK med 3-1 i matcher som jag sa tidigare. Mer förvånad var jag över Storvretasegern borta mot Warberg, det är inte lätt!


Vill träna lite innebandy i veckan. Får se vart man dyker ner eftersom Bele inte verkar köra något nu. Återstår att se om Hökarna tränar i veckan. Mycket avgörs förmodligen idag uppe i Umeå...


Planen idag var trädgårdsarbete på förmiddagen och AIK-Örebro på eftermiddagen med sonen. Trädgården blir det inte nu med tanke på att det tyvärr snöar igen. Får se om vi beger oss till Råsunda, vet inte om sonen är så sugen på det när det snöar...


Nu ska jag ner och äta lite.


Hejdå Hejdå!!

Ovido - Quiz & Flashcards