Alla inlägg den 5 april 2009

Av Andreas - 5 april 2009 08:33

Självklart ser det ut att bli dåligt väder idag. Nu när man ska på AIK`s premiärmatch i Allsvenskan idag. Hade matchen varit igår hade det blivit ett antal tusen extra på läktaren, vilket väder! Ska iaf bli hur kul som helst att se matchen idag! Jag gläder mig som ett litet barn! Hoppas bara att man, som så många gånger förr, slipper gå därifrån besviken. Vi kommer vara ett helt gäng som möts upp för dom traditionella ölen innan matchen. Idag kommer vi att vara där i god tid. Jag och Rickie beger oss in som Viksjös representanter.


Körde första grillningen igår, Joppe och hans son Jonathan var här på middag. Fjärillskotletter, haloumi, tomater, färska champinjoner, lök var några av sakerna på grillen. Toppa detta med risini och chillibearnaise till och middagen var lyckad!


Var uppe med tuppen idag. Vaknade med tidernas huvudvärk, och känslan att jag hade festat i flera dagar. Poängen är bara den att jag inte druckit en droppe på hela helgen. Men nu börjar det kännas bättre.


Kul att se att du har hittat hit Bjunne. Jag ringer dig!


Jag och Joppe ska iväg med våra barn på "hoppis och skuttis" idag i Jakobsberg. En av anledningarna till at jag inte ligger och sover nu. Sedan blir det "ååååka pendeltåg" in till sundbyberg för att ta sig vidare till underbara Solna! Förmodligen ett regnigt Solna. Blir till att stoppa in sommarjackan i garderoben igen, fram med dunjackan och jag är redo för 90 minuter krig, 90 minuter regn och rusk.


Imorgonkväll är det återigen AIK, den här gången hockeykrigarna. Sista lilla chansen finns om man imorgon slår SSK på Hovet.


Innebandyslutspelet är i full gång. Känns tyvärr som att jag har minimalt intresse. Finns många faktorer som spelar in. Bland annat, AIK fotboll, AIK Hockey, och kanske att laget där jag känner många Caperio/Täby har åkt ut redan....


Andreas Ackevi från Järfälla och Niclas Eriksson från oss i Hässelby är klara för Caperio/Täby. Precis som jag redan förutspått här på bloggen. Två riktigt bra nyförvärv! Vill bara önska ett riktigt lycka till, till dig Niclas! Har varit kul att spela med dig senaste säsongerna. Fortsätt som du gjort den senaste tiden och vägen ligger öppen för dig! Lycka till!


Nu blir det en kopp kaffe och tidningen.


Ha en bra dag, det ska jag ha!


Hejdå Hejdå!!





Ovido - Quiz & Flashcards