Alla inlägg den 17 april 2009

Av Andreas - 17 april 2009 16:57

Ser ut som att jag bevittnar innebandyfinalen "live" ändå. Åker dit med Joppe då vi har lyckats komma över några biljetter. "Gratis är gott".....


AIK fotboll förlorade igår. Ett ganska orättvist resultat faktiskt. Visst AIK skulle inte heller ha vunnit om man ska vara ärlig. Men ett kryss, 0-0 hade vart det absolut mest rättvisa resultatet. Inget av lagen var speciellt vassa framåt och inget av lagen skapade något direkt farligt. AIK hade ett stolpskott, Malmö hade chansen som slutade med att Mehmeti kunde slå bollen i mål via AIK`s Holländare Jos Hoiveld. Detta föranleddes via en felträff från förra AIK spelaren Åhman-Persson som friställde Mehmeti... Så kan det gå. Jag gräver inte ner mig, försvaret ser fortfarande ramstarkt ut! AIK kommer att vara svårslagna iår. MEN man kommer även få problem att vinna då det saknas en naturlig målskytt, något som jag har konstaterat här på bloggen tidigare också.


Pool spelade 4-4 borta mot Chelsea i veckan. 4 mål borta mot Chelsea borde vara lika med avancemang. Nu klantade man sig hemma, men gjorde ändå en klart hedersvärd insats borta. Man föll med flaggan i topp(om man nu kan göra det)


Annars har det inte hänt så mycket i veckan. Har varit mycket jobb och en hel del fotboll. Har varit hemma hos min granne Rickie vid två tillfällen i veckan och kollat fotboll. Så bloggen blir lite lidande. Speciellt nu när det inte är så mycket innebandy "på tapeten" heller. Bara "den där" SM-finalen kvar.


Min höjdpunkt den här helgen är Brommapojkarna-AIK på söndag. Och självklart att bara vara med familjen ikväll! Så skönt med helg!


På söndagkväll bär det av med flyg till Luleå. Startar upp måndagen med ett kundbesök i Luleå. Därefter blir det direkt till Skellefteå med hyrbil för ett kundbesök. Avslutar sedan måndagen med att åka vidare från Skellefteå till Umeå där jag har mitt sista besök. Flyg hem på tisdag vid lunchtid. Så ser uppstarten av veckan ut. Finns att göra...


Men nu blir det bara att njuta av helgen!


Ha en trevlig helg!


Hejdå Hejdå!!



Ovido - Quiz & Flashcards