Alla inlägg den 4 januari 2010

Av Andreas - 4 januari 2010 18:05

Long time no see.... Har haft ett antal lediga dagar vilket även har innefattat bloggen. Men nu är jag tillbaka, nytt år nya möjligheter som man säger. Har hunnit med att fylla år också. Tack till dom som gratulerade här på bloggen.


Jul och nyår har varit kanon, inte så mycket att orda om men som alltid är det skönt med lite ledighet.


Träningsmässigt så har det blivit ett pass med Hässelby under mellandagarna. Vi äldre stod återigen som segrare i innebandyn. Sebbe Sundin var het och "assade" mig till ett par kassar. Ikväll blir första passet med Bele på ett tag, ska bli kul att träffa grabbarna igen.


Har även hunnit med att vara ute med min vän från Norge Johan Rolf, vi blev faktiskt 7st som slöt upp till sist och det blev en något "blöt" men rolig kväll!


Joppe inkasserade igår sin första 3:a i betyg denna säsong efter Caperiotäbys enkla seger borta mot Pixbo. Stort stort grattis Joppe! Tyvärr kan jag inte korka upp skumpan då jag har träning ikväll och jobbar imorgon. Men vi tar den snart.


Vad säger man om Älvsjö i div 1 mellersta? Igår lyckades man kvittera borta mot Visby med 2sek kvar att spela. Har det hänt förut denna säsong att Älvsjö har gjort mål dom sista sekunderna....Otroligt!


Jag har hunnit med 2st biofilmer den senaste tiden. Luftslottet som sprängdes, vilken var riktigt bra tycker jag. Och igår såg jag Avatar, också en riktigt bra film även fast jag kanske hade väntat mig lite mer av den.... Gå och se dom.


Nä nu måste jag dra och hämta coach Lepistö. Träning väntar...


Hejdå Hejdå!!





Ovido - Quiz & Flashcards