Alla inlägg den 16 januari 2010

Av Andreas - 16 januari 2010 12:25

Hemma igen efter en 2 dagars resa till Köpenhamn och huvudkontoret. Alltid trevligt att träffa alla nordiska kollegor. Man ligger inte på latsidan direkt på dessa möten. Upp tidigt och långa dagar i konferensrummet. Skönt med lite helg med andra ord.


Idag är det simhallen som gäller hela eftermiddagen, simskolor på G för kidsen. Och ikväll är man solo hemma då frugan ska iväg till en kompis. Kan det bli TV-spel när ungarna sover, absolut! Har ett nyköpt Guitar Hero Metallica till PS3 som måste testas bland annat.


Hoppas någon tog rygg på mitt spelförslag om Slevik seger mot Sveiva till fina 2,55. Den satt som en keps, 11-9 seger till Slevik.


I innebandyn har Hässelby återigen en ödesmatch imorgon. Blir lätt så när man ligger där man ligger i tabellen. Lillån borta står på spelschemat, Lillån som i veckan vann borta mot Finspång. Kan bli tufft för Hökarna, denna match måste man vinna, annars är det nog tyvärr godnatt...


Jag gav Hässelby ett telefonnummer till en spelare som dom skulle ringa, hoppas att det kan bli något där. Det behövs!


Imorgon har vi match kl:18 i Viksjösporthall. Joppe har aviserat sin närvaro på läktaren, denna fight vill han inte missa. Vi möter nämligen SB Innebandy som har ringt in mina gamla kompisar Tobbe Törnqvist och Martin Cederberg till truppen igen. Fick ett samtal från Martin igår, hans högsta dröm var tydligen att slå oss imorgon, vilket han inte är ensam om i den här serien uppenbarligen. Martin meddelade även att han skulle punktmarkera mig imorgon, positivt tycker jag. För enligt mig kommer vi med en starkare trupp än på länge till matchen. Vilket innebär att vi kommer att ha många matchvinnare på plan. Hoppas bara att vi kan få ut kunskapen som laget besitter på banan också. Ska bli intressant att se Isen i sin debut imorgon!


Ha en trevlig helg!


Hejdå Hejdå!!



Ovido - Quiz & Flashcards