Alla inlägg den 27 januari 2010

Av Andreas - 27 januari 2010 23:41

Mycket på jobbet nu, bloggen blir lidande. Jobbade fram till kl 19.50 ikväll, drog och tränade och avslutade det sista jobbandet nu... Trött! Men man ska inte klaga, är glad att man har jobb i dessa tider.


I söndags lirade vi 9-9(!) borta mot Orminge. Ser man till våran sena kvittering på slutet ska man väl vara glad. Men sett till hela matchen kan vi inte vara annat än besvikna. Första perioden går till Orminge, trots ledning för oss i paus. Men dom två sista perioderna är klart våra och dom flesta jag pratat med som såg matchen sa att vi var överlägsna i två perioder. Men vi släpper in alldeles för lätta mål denna dag tyvärr. Annars borde segern som sagt varit i hamn. Orminge är ett trevligt gäng som spelar med högt tempo, ett lag som jag unnar lite framgång(dock inte på vår bekostnad). Tror att dom kniper en av kvalplatserna tillsammans med oss.


Fantastiskt kul att bilda lina med Isen och Mange-gol. Vi spelade riktigt bra tillsammans och det var länge sedan "vår" lina skapade så mycket chanser som mot Orminge. Jag fick hänga två kassar men borde gjort betydligt fler då jag tror att jag träffade "ramen" vid ca 4 tillfällen....


Har avverkat två träningar i veckan. Måndagen handlade om bortfall. Hela 8st spelare var inte med pga olika orsaker. En som saknades både på matchen senast och träningarna i veckan är tyvärr Linder. Ett stort avbräck med den form han varit i sista tiden. Han har till och med hunnit bli kontaktad av Järfälla också. Men dom fick nej tack! Tyvärr ser skadan ut att stoppa honom till helgens viktiga fight mot Bro i Viksjösporthall. Hoppas dom som kan kommer ner på söndag kl:18, kan bli en spännande match!


Dagens träning var ingen höjdare. Mer än så behövs inte sägas. Men känslan inför helgen är faktiskt riktigt bra. Vi vet vad som krävs.


En ny keeper har presenterat sig i veckan hos oss. Nämligen en gammal bekant i Erik Fogdegård, och ja han står fortfarande i kortärmat. Man kan väl säga att han minst sagt gjorde en bra första träning med laget. Och det är i underkant!


AIK innebandy fortsätter att förlora. Lätt att gnälla på gnaget nu. Och säkerligen många som passar på. Men glöm inte bort att man varit helt överlägsna länge i serien. Jag tänker inte gnälla på gnaget. Men en sak har jag tänkt på både nu och tidigare. Kollar man på laget dom ställer idag så är det inget som skrämmer. Självklart är det tungt om man åker på mycket skador. Namn som Kim Nilsson och Mats Carlsson saknas något oerhört. Och utan Djurling blir det klart tungt. Man har på pappret bra spelare, men det jag menar är att namn och värvningar som Gillek, Stanley med flera måste börja prestera om laget ska orka nu när stjärnorna är borta. Även Edgren och K-J Nilsson får dra stora lass, men behöver höja sig. Juniorerna kommer inte att lyfta AIK hela vägen till Globen. Nu är det kanske så att man redan har börjat träna inför slutspelet, vad vet jag?


Grattis Norman till första SSL målet!!


Fler lag än AIK som verkar hårdträna? Storvreta-Balrog 5-7, vad hände? Balrog verkar bli lika farliga till årets slutspel precis som förra året då man slog ut Caperiotäby...

 

Järfälla sjunker som en sten just nu. Enda livlinan som jag kan se det är Tyresö/Trollbäcken som inte heller rosar marknaden direkt.


Har en del tankar att skriva, men mer orkar jag helt ärligt inte.... Får bli mer i veckan.


Ha det!


Hejdå Hejdå!!

Ovido - Quiz & Flashcards