Alla inlägg den 1 juli 2010

Av Andreas - 1 juli 2010 22:07

Var ett par dagar sedan jag skrev. Har så sjukt mycket just nu. Har varit i Danmark på jobb tisdag och onsdag. Idag blev jag klar med jobbet vid 17.30, hem och slänga i sig mat och sedan iväg på löpträning med kifen. Kom hem och har suttit och jobbat tills nu, har inte ens hunnit duscha. Nu blir det lite mat och sedan duschen iaf.


Vi var väl ca 10-11 gubbar nere och sprang idag. Kan ju bara meddela att jag är sjukt otränad just nu, blir till att hårdträna i sommar. Var helt död efter två vändor och lite annat i 2,4km spåret i Kallhäll.


Har imorgon kvar, sedan är det semester! Helt underbart, och välförtjänt enligt mig.


Burgic frågade bland kommentarerna hur jag kunde hålla på Tyskland? Har ingen släkt, jag har hållit på Tyskland sedan VM -86. Många föll för Maradona och andra saker under det mästerskapet. Jag fastnade för Tyskland, hade till och med lagbilden från VM -86 på min dörr i pojkrummet. Augentahler, Völler, Kung Lothar, Pierre Litbarski, Brehme, ja legenderna var många, för mig iaf! Det är anledningen, sedan dess har jag alltid hållit på dom.


Ja, vad händer i AIK fotboll. Vet inte vad jag ska tycka eller tänka? Klart är iaf att två av dom mest förknippade med AIK har fått lämna, åsikterna går isär om varför. AIK säger en sak, spelarna en annan. Skitsamma, faktum är att två profiler försvunnit. Läste någonstans att AIK nu tappat 7 av 11 spelare som startade i guldmatchen borta mot IFK.


En del positivt händer iaf, 4 nya spelare in och fler kan vara på gång. Nya Juggen har studerats i ett antal veckor och jag tror därför inte att han är någon floppvärvning. Ska bli intressant att se han. RÅP är en AIKare som hittat hem, och han har gjort det bra i Malmö. Catovic känns som en tillväxtspelare fortfarande för mig. Men återstår att se om jag har fel? Starkaste namnet är nog ändå Helgi Danielsson, han var grym i Elfsborg förut, kommer ihåg att jag var imponerad av han. Tror inte att han kan ha blivit så mycket sämre nu. Får inte heller glömma bort att AIK`s bästa back i inledningen av säsongen Walid Atta är tillbaka efter skada, nästan ett nyförvärv där med.


Träningsmatch eller inte, seger mot Bröndby imponerar. Men jag är fortfarande väldigt osäker på vart AIK står när serien startar igen. Dessförinnan är det match i CL-kvalet också. Intressant.


Nu måste jag äta och duscha.


Snart semester! Och den startar med Holland-Brasilien imorgon, och huvudmatchen Argentina-Tyskland på lördag! Kunde vara värre...


Hejdå Hejdå!!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards