Alla inlägg den 5 juli 2010

Av Andreas - 5 juli 2010 18:25

Så har semestern startat på riktigt, skönt! I helgen var vi på utflykt inne i stan med Joppe och familj, vi körde en heldag med bland annat Junibacken. Sedan avslutade vi med lite grillning hos oss på kvällen, en lyckad dag! Hyfsat varmt på lördagen!


Självklart har jag hunnit se VM`s klart roligaste och bästa lag Tyskland krossa Argentina, 4-0! Man har nu alltså 8-1 i målskillnad och två segrar mot England och Argentina, sjukt imponerande!!


Imorgon bär det iväg på en minisemester, sticker till Skara med familjen för ett besök på Skarasommarland. Efter det åker vi en bit ner i landet igen och bor i Jönköping på hotell. Sedan blir det att åka till High Chaparall och lite vilda västern med familjen. Efter allt detta beger vi oss tillbaka till Stockholm igen.


Nu ska jag äta lite tacos, så mer än så här blir det inte här. Och det blir lite mindre ett par dagar framöver nu när jag ska semestra lite.


Ängelholm-AIK i cupen idag, kan bli tufft tror jag... Bra odds på Ängelholm seger.


Även bra odds på bajen som går som tåget just nu. Antingen lirar man bajen eller krysset. Örgryte har hela 8 kryss i serien...


Ojämna Landskrona slår Jönköping Södra hemma idag.


Ha det bra!


Hejdå Hejdå!!

Ovido - Quiz & Flashcards