Alla inlägg den 21 juli 2010

Av Andreas - 21 juli 2010 14:01

Sitter och toksvettas fortfarande. Har varit ute på ett löp och styrkepass, för andra dagen irad faktiskt. Känns bra att ha kommit igång ordentligt, men jag har en lång bit kvar till formen märker jag när jag är ute i spåret. Är helt slut!


Imorgon är det löpträning med laget för dom som är hemma. Hoppas det kommer ner några tappra? Jag kommer vara sjukt trött i benen tror jag efter dessa två raka dagar med löpning.


Ska ta en dusch nu och sedan är bio bokat med familjen om ett par timmar. Undrar om jag kommer att somna i biostolen?


AIK spelar borta i Luxenburg i CL-kvalet idag. Verkar inte som att man kan följa matchen på något annat sätt än via skvallertidningarnas live rapportering. Håller tummarna, nervöst!


Mohammed Bangura är klar för AIK, verkar vara en vass forward som flera Allsvenska klubbar har varit ute efter. Ska bli intressant att se han, blott 20 år.


Minns vad jag skrev tidigare om dif fotboll. Laget är ett av dom sämsta jag sett i Allsvenskan iår(innan dom slog gnaget som uppenbaligen var sämre då) nu kommer man att sjunka som en sten. Senast var man totalt utklassade mot Kalmar. Superettan här kommer djurgårn! 


Näe, måste kila och duscha nu...


Någon som e sugen på lite häng på altanen med en kall bira någon dag? Bara att höra av sig, jag e hemma!


Hejdå Hejdå!!



Ovido - Quiz & Flashcards