Alla inlägg den 5 april 2008

Av Andreas - 5 april 2008 09:30

Tyresö/Trollbäcken har gjort klart med duktige forwarden Linus Näsman från Balrog. En ruskigt bra värvning, Linus är kvick, teknisk och har ett riktigt bra dragskott. TT som jag förövrigt fick en förfrågan ifrån inför förra säsongen gav mig en väldigt positiv bild. En seriös förening med stora ambitioner, nu ser det ut som att man alltså kommer att bli ännu starkare. Blir inte förvånad om det dyker upp minst ett par gubbar från degraderade Farsta och kanske också från Tullinge. TT blir ett topplag nästa säsong. Jag tackade nej till erbjudandet pga restiden. Annars måste jag som sagt säga att det var en av dom mer proffesionella föreningar jag träffat.


Min drömelva kommer att bli offentlig först efter att jag varit iväg och lirat lite SIL innebandy om ca 2 timmar. Vill inte ge någon det vinnande laget....


Folk frågar om lite Silly season rykten..... jag kan släppa på ett, kanske bjuder jag på ännu mera framöver, finns många ess i min rockärm.......


Andreas Ackevi(Järfälla) till Caperio/Täby.


13.45 är tiden för Arsenal-Liverpool i premier League idag. Den ska jag se, tyvärr blir det nog torsk i dag. Men jag bjuder på den, vi slår ut dom i Champions League istället.


Nu ska jag äta lite skön lördags frukost, sen blir det lite plast nere i komethallen. Vi möter Centro Blues och Löttinge. Blir tufft då jag tror att vi har ont om folk.


Hejdå Hejdå!!



Ovido - Quiz & Flashcards