Alla inlägg den 15 april 2008

Av Andreas - 15 april 2008 10:59

Ja, vad säger man? Självklart är man nöjd med en poäng som matchen utvecklade sig och med en så pass sen kvittering. Men AIK ska och borde helt klart ha avgjort matchen efter den första halvleken, i den andra kom bajen ut som ett nytt lag och tog tag i spelet. Alltså helt klart rättvist med ett kryss, även fast jag förstår att bajarna kände sig mest besvikna efter den sena kvitteringen. Straffen då? Ja, jag tycker självklart att det var straff, även fast man måste erkänna att det krävs mycket mod att blåsa i det skedet av matchen.


På läktaren tycker jag allt som oftast att det är bajen som brukar ge den största kampen i derbyna i Stockholm, även så brukar dom ha en väldigt stor uppslutning. Igår var fallet annorlunda, AIK var som bortalag totalt dominerande både i sång och antal på läktaren, kul att se!


Stort minus till det inträffade med inkastade saker så klart! Riktigt synd att det ska behöva vara så.


Min allsvenska dubbel borde ha suttit igen. Såg matchen mellan dif-Halmstad på tv och Halmstad var klart värda minst ett kryss. Sundsvall vann sin match lätt.


I veckan väntar sista träningen innan det blir ett litet uppehåll, och sedan är det avslutningsfest med Hässelby på fredag. Ett pokermästerskap väntar samt lite god mat och dryck.


AIK har redan avgjort Silly season i innebandy genom att värva Alexander Egebrant, Kim Nilsson och nu senat Karl-Johan Nilsson. Inga dåliga värvningar där! Däremot så anser jag inte att Kim Nilsson ska ha årets Rookie pris som han har blivit tilldelad, helt fel!


Lite mera Silly season efterlyses av vissa läsare, här släpper jag ett par till:


Våran U19 landslagsback Niclas Eriksson är hett eftertraktad av Caperio/Täby, frågan är bara om klubbarna kan komma överrens?


Järfällas duktiga back Ahlqvist sägs även han vara på väg till Caperio/Täby.


Järfälla tappar många spelare, en av dom är kanske Joel Weiss som återvänder till Hässelby?


Sitter på lite mera info, men det tar vi vid ett senare tillfälle.


Ha en bra dag!


Hejdå Hejdå!! 

Ovido - Quiz & Flashcards