Alla inlägg den 8 april 2008

Av Andreas - 8 april 2008 09:09

Spelade som sagt SIL-innebandy i lördags. 1 förlust 6-8 mot Centro Blues, och 1 oavgjord 8-8 mot Löttinge.


Första matchen mot Centro Blues med Hässelbyspelaren Robin Avellan i spetsen förlorade vi till slut, vi ledde med 4-1 och 6-2 men orkar inte hålla uppe spelet med våra 5 gubbar. Vi tappar en till synes säker seger och det gör vi enbart pga orken enligt mig. Annars var det bra mycket roligare att möta Centro än skogshuggarna Löttinge, då Centro iaf försöker att spela något som kan liknas innebandy jämfört med Löttinge. Denna match borde vi ha vunnit, men Centro orkar mer denna dag. Förlust 6-8


I den andra matchen möter vi en klart sämre motståndare än Centro, nämligen Löttinge, problemet här var att motståndarna springer sönder oss och brinner mer för uppgiften än vad vi gör. Rent tekniskt sett kan man undra om det är någon i Löttinge som spelar innebandy i vanliga fall överhuvudtaget? Men iof så är det ointressant när det handlar om SIL. Vi får faktiskt vara glada att vi får med oss en poäng då vi ligger under med 8-6 med mindre än 1 minut kvar av matchen. Vi lyckas väldigt turligt med att både reducera och sedan också kvittera i den absolut sista sekunden. Löttinge skall ha all heder för sitt uppoffrande spel och slit. Dom är inte lätta att spela mot. Resultat 8-8.


För egen del så måste jag skicka ett stort tack till Christian "Isen" Isaksson som på torsdagsträningen med Hässelby lärde mig hur man spelar SIL. Detta resulterade i att jag faktiskt lyckades med att producera 10+1 på dom 2 matcherna. Det hade varit en aning roligare att göra mycket poäng om vi hade vunnit också! Men alltså ett stort tack till SIL-Kungen Isen!


Min drömelva är inte allt för lyckad kan jag erkänna. Jag har 4st AIK spelare med Daniel Örlund i spetsen, då förstår Ni hur det gick för mig.....


Kollade på AIK`s match igår. Snackas mycket om gnagets målskytte, men det borde pratas desto mer om AIK`s oförmåga att ha något eget spel! Maken till dåligt spel! Ok, gnaget saknade: Dulee, Djordic, Pavey, Karlsson, Özkan, Anchèn, men med den truppen som det förfogas över KRÄVER jag att man försöker lira fotboll!! Norlings tjat om spel efter backen existerar ju inte! Tyvärr verkar det som att Norlings taktiska noggranhet har satt sig i spelarnas huvuden, det finns ingen fartfylld offensiv eller fantasi i gårdagens AIK. Vart är dom snabba omställningarna? Känns som att AIK för tillfället är väldigt lättlästa och stereotypa. Ännu har jag inte gett upp hoppet, det är långt kvar. Men det krävs en rejäl uppryckning från spelarna, och även från ledningens sida!


Såg lite av Warberg på tv igår, Fan det är det bästa laget i sveriges innebandy historia! Vilket komplett lag, känns som att dom gör som dom vill. Dom behöver inte ens prestera på topp om dom inte vill.....läskigt bra!


Det enda som talar emot Warberg i finalen är att det bara är en match. Inget lag i Sverige tar Warberg i bäst av 5 matcher, inget! Men alla lag kan ha en dålig dag, och den kan komma i finalen, inte för att jag tror det men ändå......


AIK slog C/T igår, tråkigt! Jag tror fortfarande att C/T kan vända på detta. Seger i Tibble där man är svårslagna. Och sedan TV-golv i Solnahallen vilket gynnar Täby. Men det känns inte lika säkert längre, AIK var tydligen riktigt tunga att möta igår enligt rapporter. När AIK sätter sitt försvarsspel så är man svårslagna.


Hoppade över träningen igår för att se AIK, inte bra! Med facit i hand så kan jag säga att jag ångrar mig. Hade varit bra mycket roligare att få joxa lite med trasan tillsammans med Isen förhoppningsvis.


Signaturen Silly har kommenterat här på sidan angående en övergång till Västerås för min och Isens del, jag och Isen vill för tillfället inte kommentera några övergångsrykten.


Ikväll är det återigen Pool-Arsenal, ikväll är det CL. Börjar tröttna på att möta Arsenal nu, Pool går vidare! Ska vi säga att det blir 0-0 ikväll.....


Ha en bra dag!


Hejdå Hejdå!!

Ovido - Quiz & Flashcards