Alla inlägg den 2 maj 2008

Av Andreas - 2 maj 2008 16:05

Ja, så var Valborg över för denna gång och nu väntar det en vanlig helg. Helgen som kommer är minst sagt fullsmetad. Lördag ska jag på dop med allt vad det innebär och på söndag ska vi träffa Ullis farfar som är på besök från skåne. Lägg där till att min mamma fyller år på söndag så är helgen uppbokad.


Valborg var kanon trevlig, Martin med sambo samt Joppe med familj var på besök. På kvällen dök även Rickie förbi och tog ett glas.


Jag slog även ett nytt personligt målrekord på PES 08. Jag spelade mot Martin, och när jag slog in mitt 8-2 mål i 70:e minuten så slängde sig Martin fram och stängde av spelet....


Pool är ute ur CL, enbart Riises fel enligt mig. Hade man vunnit första matchen hade saken varit "biff".


Såg AIK vinna borta mot Gefle senast. Jag börjar fundera på om AIK ligger i en hård träningsperiod eller om man bara är dåligt tränade? I båda derbyna samt mot Gefle borta har man varit totalt överlägsna i första halvlek för att sedan vika ner sig totalt i den andra. Vet att det är mycket matcher nu, men det ska man klara på den här nivån.


Läste att det kastades in saker på planen i bajens match i Svenska cupen igår. Bland annat kastades det in en krycka(!) på planen. Måste kolla om Joppe har 2 kryckor eller bara 1 nästa gång jag är hos honom....


Har varit lite kommentarer och grejer på sidan här angående min framtid i innebandyn. Jag kan bara säga att jag inte har blivit sårad av det, det krävs mer än så. När det gäller min framtid i innebandyn kan jag nu konstatera att man är "free agent" som det så fint heter, mitt kontrakt har nu gått ut. Jag har haft ett möte med Hässelby angående framtiden, Hässelby vill defenitivt ha mig kvar, men jag har inte tagit något beslut ännu. Vi ska höras i mitten av Maj igen. Det jag kan konstatera är iaf att Hässelby kommer att bli slagkraftigt nästa år, man har en enorm potential bland dom mycket duktiga Juniorlagen som klubben har. Dom spelare som klubben vill ha kvar stannar också som det ser ut nu. När jag tar ett beslut så kommer det meddelas här i bloggen omgående.


Till helgen kommer jag, lite chansartat, att använda mig av Sundsvall som vinnare hemma mot lillebror dif. 3.30 i odds lockar väldigt mycket på hemmaseger. Jag har sett väldigt mycket av dif denna säsong och även övriga lag i Allsvenskan och jag tror inte dif vinner borta mot Sundsvall med det spel man har visat hittills. Kalmar hemma mot Trelleborg till 1.45 är inte heller dumt. Sen tror jag även på Gais till 1.85 hemma mot Norrköping.


På måndag är det AIK-Halmstad på Råsunda. Jag tror och hoppas på seger även fast ett kryss inte känns långt borta....


Ha en trevlig helg!


Hejdå Hejdå!!



Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards