Alla inlägg den 26 maj 2008

Av Andreas - 26 maj 2008 17:41

Det är inte ofta jag är sjuk, men nu har jag varit det sen i fredags. Hemma idag och förmodligen imorgon också från jobbet. Sedan hoppas jag att jag är frisk och kry inför jobbet på onsdagen, samt upptaktsmötet med Hawks på kvällen.


Har inte skrivit på något i innebandyn ännu, jag vill lyssna på vad som sägs och vad som händer i laget inför nästa säsong. Den infon räknar jag med att få på onsdag. Sedan har det tydligen börjat röra på sig i organisationen runt laget också enligt vissa rykten. Mikael Lemker kommer att kliva in i herrlaget, i vilken utsträckníng hans ansvar blir vet jag inte ännu. Huvudtränare eller delat ledarskap med Anders Mörk sägs det, personligen tror jag inte att dom kommer att dela på sysslan.


Ska bli intressant att se hur truppen kommer att se ut? Tror att det kommer att lyftas upp ännu fler juniorer än alla dom som redan är i truppen. Hawks kommer alltså definitivt bli ett ännu yngre lag tills nästa säsong. Tippar på att 5-8 nya juniorer lyfts upp.


Tankarna går upp och ner varje dag. Ena minuten känner jag att jag lika gärna kan lägga ner allting. Andra minuten vill jag lira med Hawks, för att sedan i nästa stund känna att jag vill köra högre upp än div.1 Ja, som sagt så är det inom kort dags att ta ett beslut. Det kan bli ett väntat besked eller ett väldigt oväntat...


I helgen kollade jag på Schlagerfinalen, Sverige floppade som vanligt! Vinnarlåten var inte den bästa enligt mig, Armenien var vass med Quele Quele. Frankrike var flummigt skön. Tyckte även att Serbien och Grekland var bättre än vinnaren. Men det var en ok låt som vann ändå, inte mer.


Fan vad jag störde mig på konståkaren som var i bakgrunden och åkte skridskor för Ryssland. Det sköna e att han ansåg att han var minst lika delaktig i segern..... Och han var överlycklig för att han nu hade en till titel förutom Världsmästartiteln i konståkning. Pinsamt!


Nästa år ska jag stå i bakgrunden för Sveriges bidrag och skjuta slagskott i ett tomt mål, med hela innebandymunderingen på mig. Massor av svettband med mera.... Snacka om meningslöst, men jag skulle definitivt ta åt mig av äran om sångaren vann. Fan jag drog ju några skott i krysset....


EM börjar närma sig. Dags att skapa en ny drömelvan liga där också! Kan erkänna att Joppe vann den Allsvenska drömelvan straxt före mig. 3:a kom Keegan som var långt efter mig och Joppe.....


Såg filmen The Bank Job igår. Riktigt bra film som jag kan rekomendera.


Tack för hästtipsen i helgen vill jag även rikta till Grin-Ola. Ok, dom var inte direkt vassa i helgen, men jag tycker ändå att det är väldigt kul att kunna läsa om alla tipsen, det uppskattas!


Sundbom skrev på för Caperio/Täby, oväntat? Inte mycket! Tre nya O/G spelare dit också. Det mest överraskande där var väl iaf för mig att Kerenän, eller Lundmark som han numera heter, gör comeback. En riktigt duktig spelare som jag spelade några år med i Zunda. Att övriga två O/G spelare gick dit var ingen överraskning. Sundstedt kommer att gå in och dominera från första tekning, däremot luktar det lite Linus Jämtdal värvning över Norrman. Han är tydligen väldigt duktig vad jag har hört, men det var och är Jämtdal också när han gick från GAIK till bänken i C/T. 18 år är Norrman och kommer direkt från div 2. Det jag menar är att om Jämtdal fick det så svårt att ta plats så tror jag inte det blir lättare för Norrman. Sen tvivlar jag definitivt inte på kvalitèn. En värvning för framtiden!


Nu ska jag krya på mig, dags att återgå till sängen där jag legat hela dagen.


Ha det bra framöver! Jag ska försöka återkomma efter upptaktsmötet med Hässelby så Ni får höra lite vad som händer där.


Hejdå Hejdå!!





Ovido - Quiz & Flashcards