Alla inlägg den 1 september 2008

Av Andreas - 1 september 2008 18:19

Om ca. 20min är det dags att bege sig till träningen, missade en träning samt en träningsmatch förra veckan pga jobbet. Träningsmatchen vanns för övrigt av oss i Hässelby med 4-3 borta mot Nykvarn, mer info än så har jag tyvärr inte i dagsläget.


Såg AIK prester sin absolut sämsta insats för säsongen, i lördags borta mot Trelleborg. Fy fan rent ut sagt! Så dåliga var det länge sedan jag såg AIK, känns som att botten är nådd.... Blir deprimerad bara jag tänker på det, så jag ska försöka sluta älta den matchen i huvudet om och om igen... Pinsamt är ordet!!


Ligacupen i innebandy spelades i helgen. Känns för mig helt ointressant! Caperio/Täby gjorde helt rätt som valde bort den turneringen.


Min förra lagkamrat i GAIK/Väsby Håkan Fröberg producerar som aldrig förr i sin nya klubb Balrog har jag fått höra, kul! Håkan var den spelare som jag skrev om för länge sedan som jag ville skulle spela med oss i Hawks. Joppe och Håkan stod på min personliga önskelista, men Håkan valde Balrog och jag får önska honom ett stort lycka till! Jag ville även att Mange Larsson skulle välja att göra comeback med oss i Hawks, men det ser inte ut som att så är fallet, tråkigt. Men hur som helst har Joppe anslutit och det känns riktigt bra!


På onsdag tar vi oss an AIK i Hässelbyhallen, matchstart kl:19.30. Ska bli kul att spela mot SSL motstånd.


I Allsvenskan ikväll tror jag att Helsingborg vinner hemma mot bajen, 1,90 är oddset hos Unibet. Riktigt bra enligt mig med tanke på att bajen saknar Lollo Chanko och Petter Andersson ikväll. Tror även att Göteborg vinner debyt mot GAIS, fast där blir det tuffare, GAIS ska inte underskattas. dif bör slå Örebro hemma, fast där tror jag mer på krysset.


Tack för "credden" jag fick av signaturen "bloggfan", men jag tror inte jag har riktigt samma kändisstatus som Linda Rosing, men tur är väl det.....


Nu måste jag dra till träningen.


Ha det bra!


Hejdå Hejdå!!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards