Alla inlägg den 8 september 2008

Av Andreas - 8 september 2008 23:16

Det är mycket nu, snickarn kommer hit för renovering imorgon. Sen jag kom hem från träningen ikväll har jag täckt över med plast och flyttat runt möbler. Här ska rivas vägg tisdag till onsdag. Sedan kommer Com Hem på torsdag och uppgraderar med 3 hål i väggen uttag i huset.


Träningen gick väl sådär(riktigt illa) på två-målet, vårat lag hade det riktigt tungt och blev faktiskt överkörda. Vi tränade en hel del PP, och där gick det bättre i alla fall!


Börjar närma sig seriestart med stormsteg, till helgen bär det av till Finland för en elitturnering i Tammerfors. 7st finska elitserielag, 1st Tjeckiskt elitserielag och så till slut vi i Hässelby SK. Blir intressant, jag är inte helt klar över min medverkan ännu, beslut tas i veckan.


I helgen har jag gjort debut med mitt nya SIL lag, Wang Talang. Där SIL-Kungen Christian "Isen" Isaksson är president, sportchef, tränare, materialare, lagkapten och lite till. Vi vann bägge matcherna, 9-6 samt 16-6. Äntligen fick jag spela med min radarpartner Isen igen, det hela renderade i 12 poäng för Isen och 11 poäng för mig. Roligast hade vi i den andra matchen där vi gjorde 7 poäng var. I övrigt så var det riktigt kul att lira med detta Wang Talang, det var idel duktiga spelare i laget och jag är riktigt imponerad över den höga nivån på samtliga spelare!


Knäet känns sådär, ena dagen bra andra dagen skit,  inväntar svar på magnetröntgen i veckan.


Fick ett bra tips om att sätta ihop mina två bästa femmor med folk som jag spelat med igenom karriären. Det ska jag ta och göra, så fort jag hinner ska jag få ut det här på bloggen. Även SIL och Div.1 mellersta tabellerna ska ut.... Mycket nu....


Näe, nu måste jag sova. Ska orka med morgondagen också...


Hejdå Hejdå!!



Ovido - Quiz & Flashcards