Alla inlägg den 4 september 2008

Av Andreas - 4 september 2008 10:18

Har uppdaterat mina länkar som finns på högersidan här på bloggen, lagt till och tagit bort vissa adresser. Sundbom är ju numera aktiv på en ny adress sedan ett tag tillbaka. Hans blogg är självklart värt ett besök! Sundbom är ju tydligen sugen på att köra rackethlon vad jag har förstått det som, jag kan bara meddela min gamla lagkamrat att jag tar honom i badminton, Squash och pingis. Tennisen tror jag tyvärr att jag får riktigt svårt i, Bom Bom Becker kan tyvärr bara serva.... Squashen är jag helt bombsäker på att jag vinner då jag faktiskt, för dom som inte vet, har spelat på hög nivå i den idrotten innan jag valde innebandyn. Sveriges nuvarande etta Badr Aziz har för övrigt aldrig vunnit mot mig, inte i tävling inte på träning. Men jag tänker å andra sidan inte ge honom någon chans till revansch i nutid heller...


Saknar fortfarande innebandynytt.se! En innebandysida som skrev om mer än ligacupen och SSL, är rädd för att vi som inte är med i den ankdammen nu kommer att få stå kraftigt åt sidan. Hoppas att jag har fel. Robban Rappel besitter kvalitèn att bevisa motsatsen. Kanske ska man starta en egen innebandysida? Konkurerra ut innebandymagget? Näe, som det ser ut nu så räcker knappt tiden till iaf, kanske när man har lagt ner den aktiva karriären? Men då ska jag ju bli sportchef eller tränare.... Ja, vi får se vad som händer med allt, än tänker jag inte lägga klubban på hyllan, jag har fortfarande mer att ge!


Var igår äntligen på magnetröntgen för mitt trasslande knä. Nästa onsdag ska jag få svar på vad det kan vara som inte står rätt till, syns inget på den kan det tydligen bli aktuellt med en titthållsoperation. Men jag kör på så länge det funkar så får vi se vad det leder till.


Känner inte att jag saknar att spela i SSL, det är ingenting som lockar mig för tillfället. Jag har gjort några elitseriematcher. Men jag kan erkänna att jag saknar att jag aldrig har fått uppleva ett slutspel. Jag ångrar också lite grand att jag tackade nej till Caperio/Täby inför den säsong dom tog sig hela vägen till Globen, det hade varit en häftig resa att vara med på. Frågan är om man någonsin kommer att få fler erbjudanden från SSL än dom man fick inför denna säsong eller tidigare säsonger, eller har tåget gått? Ja, förmodligen...


Man ska aldrig säga aldrig om någonting har jag lärt mig genom åren, vem vet, helt plötsligt kanske jag på ålderns höst satsar högt igen?


Men nu är det bara Hässelby som gäller, och jag trivs väldigt bra här kan jag säga!


AIK fotboll har blivit KO anmälda av en egen supporter.... Jag kan förstå frustrationen, den har jag upplevt i många år nu! Men att KO anmäla, nej jag vet inte om det är helt riktigt va....


kommentaren från Bajaren här på sidan var därför ganska rolig att läsa. Men jag tror att det blir svårt att KO anmäla oss också. Vi har ju faktiskt inte uttalat att vi ska vara bäst iår. Vi har ett stort generationsskifte i laget iår, men personligen tycker jag att vi bör hamna på den övre halvan och gärna en toppplacering såklart. Det är ju därför man håller på! Men vi tar en sak i taget. Men jag tror mycket på vårat lag denna säsong.


Nu väntar idel träningar för Hässelbys del. Nästa träningsmatchande blir en elitturnering i Finland 12-14:e september, i Tammerfors. Helgen efter den turneringen väntar seriepremiär hemma mot Finspång.


Ska som sagt inom kort återkomma med mina sluttabeller för SSL och div.1 mellersta.


Ha det bra!


Hejdå Hejdå!!

Ovido - Quiz & Flashcards