Alla inlägg den 10 september 2008

Av Andreas - 10 september 2008 23:29

Hemma från den sena träningen, känner mig tung i kroppen just nu. Trött och sliten är andra ord för att beskriva hur jag känner mig just nu. Själva rivningen av väggen hemma blev klar igår kväll. Idag har jag spacklat med en hel del hjälp från Joppe, imorgon ska det prickas in spackling innan och efter träningen igen.


Sverige vann mot Ungern, trodde jag inte. Väntade mig 0-0 igen, maken till lag utan kreativitet får man leta efter, Zlatan lär nog känna sig ganska ensam i det Svenska landslaget... Jag såg inte kvällens match då jag tränade, så jag kan inte såga dagens insats ännu. Men matchen mot Albanien var pinsam, Wendt och Nilsson på varsin kant!? Ja då blir det ju väldigt mycket 3-5-2, näe, snarare 5-3-2. Fega Sverige! Men hur som helst skönt att dom vann ikväll! Hoppas det vänder nu, men jag är skeptisk...


Lägger även till en ny länk på högersidan. Mitt nya SIL-lag Wang Talang, grym läsning när "Isen" sätter sig vid tangenterna!


Har lovat en SSL-tabell och en för div.1 mellersta, här följer den första av dessa utifrån mitt perspektiv:


1. Warberg

2. AIK

3. Storvreta

4. Dalen

5. Pixbo

6. Caperio/Täby

7. Jönköping

8. Falun

9. Balrog

10. Helsingborg

11. Västerås

12. Umeå

13. Järfälla

14. Mullsjö


Warberg vinner serien, bästa laget som inte lär vara sämre iår. Frågan är egentligen hur mycket bättre dom andra lagen blivit. Är dom ikapp detta mästarlag?


AIK imponerade egentligen inte speciellt mycket på mig när dom piskade till oss i Hässelby ordentligt(resultatmässigt) Men dom saknade en hel del spelare och dom var klasser bättre än oss, vad det nu säger... Nya Egebrandt blir ett ruskigt bra nyförvärv. Kim Nilsson kommer bara att bli bättre, och landslagscentern Karl-Johan Nilsson är grymt bra. Lägg därtill Djurling, Jihde, och Mats Carlsson så förstår man vilken klass detta lag har. Enda och största frågetecknet enligt mig är den ack så viktiga sista utposten... Jag tror inte på någon av deras keeprar, men jag kan självklart ha helt fel.


Storvreta och Dalen slåss tillsammans med Pixbo om plats 3, 4 och 5. Jag tror på ordningen ovan, är iof lite tveksam angående Storvreta, vart står dom iår egentligen? Inga direkt imponerande nyförvärv, men man har några riktiga klass spelare sedan tidigare som lyfter laget.


Caperio, Jönköping, och Falun blir dom resterande slutspelslagen. Caperio ser riktigt starka ut iår, men är av gammal vana inte lika taggade i serien som i ett slutspel. Jag tror att dom går väldigt långt iår. Jag tror Jönköping kommer att överraska många och ta sig till ett slutspel, man för en för tillfället ganska anonym tillvaro, vilket jag tror passar dom alldeles utmärkt. Falun gnetar och tråkar sig vidare, står och faller med framförallt Helgesson. En skada på honom kan innebära missat slutspel till och med.


Helsingborg och Balrog kommer att utmana om slutspelsplatserna, helt klart. Tror då mer att Balrog är dom som hotar mest och kan snuva Falun på sista platsen. Blomberg och Micke Karlsson blir navet i ett Balrog med en lite för tunn trupp. Helsingborg tror jag inte klarar sig vidare, man kommer att vara med men missar slutspelet tillslut.


Mullsjö åker ut, Järfälla får kvala. Nykomlingarna Umeå och Västerås klarar sig med nöd och näppe kvar.


Nu orkar jag inte skriva mer, är helt slut. Nu ska jag sova.


Hejdå Hejdå!!

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards