Alla inlägg under januari 2010

Av Andreas - 7 januari 2010 22:47

Har precis kommit hem från en sen träning. Har tränat 2 pass denna vecka och jag ska väl erkänna att det inte har gått direkt lysande för egen del. Men jag är inte orolig, kroppen känns bra och det ska bli kul att lira match i helgen igen. Trots tidig söndagsmatch borta på Värmdö. Dock ser det ut att bli ett stort minus för laget i helgen. Min radarpartner Mange L kommer inte att kunna delta pga jobb. Självklart går jobb före plasten, men hur som helst trist.


En otroligt glad nyhet är att min tidigare radarpartner från Hässelby Christian "Isen" Isaksson har bestämt sig för att köra med Bele! Så jävla kul rent ut sagt och ett grymt nyförvärv nu när han börjat träna igång! Ska självklart påpeka att ingenting är klart med Hässelby ännu. Men Isen har iaf bestämt sig. Hoppas att allt löser sig mellan föreningarna. Har svårt att se Hässelby sätta några käppar i hjulet för denna trotjänare. En liten dröm är onekligen att få spela i samma lina som Mange och Isen... Ett mycket bra nyförvärv om allt ordnar sig mellan klubbarna!


Hellgård/Jihde klara för Linköping. Ja, vad säger man?  En otroligt imponerande affär av Linköping är det minsta man kan säga. Lär ha kostat en hel del detta kalas. Oavsett vad man tycker så höjer det statusen på den mellersta div 1 serien väldigt mycket! Lär ju bli en hel del mer folk i Hässelbyhallen när Linköping kommer på besök där bland annat. Får nog se till att bege mig ner då. Funderar faktiskt på att ta mig ner till Hässelbyhallen redan nu på lördag om det fungerar här hemma. Hässelby tar emot Örebro i en match som minst sagt kan betecknas som viktig för den fortsatta existensen i div 1 för Hökarna...


Caperiotäby slog planenligt Balrog ikväll. Roligast av allt är att Joppe återigen inkasserade en 3:a i betyg! Nu är snittet på stabila 2 och en klättring mot högre betyg har börjat. Grattis Joppe!


Shit vad man har vänt på dygnen under julledigheten. Har otroligt svårt att sova på nätterna. Riktigt jobbigt faktiskt...


Snart helg igen. Blir en lugn helg med familjen. På fredagen blir det kortspelet Canasta tillsammans med mina föräldrar, blir trevligt. Och lördagen innebär middag på kvällen hos några vänner. Söndag är det som sagt match. Avslutas helgen med 3 poäng så känns den såhär på förhand kanon.


Hyfsat viktiga poäng för Västerås borta mot Järfälla igår. Fick en känsla av att Spiders inte vunnit speciellt mycket i högsta serien senaste säsongerna, kollade därför dom 3 senaste säsongerna plus nuvarande säsong: Järfälla har på dom senaste 86 matcherna i högsta serien vunnit 13 matcher. Självklart har man ingen lätt sits då man år efter år tappar sina bästa spelare och får fylla på med unga oprövade kort.


Men som en person nämnde för mig idag. Åker Spiders ur så kan det ju faktiskt rent av bli intressant för egen del att spela där igen. Om man nu skulle vara välkommen av någon anledning.


Funderade lite efter Faluns seger borta mot Warberg. Starkt helt klart. Men jag förstår inte hur man då kan förlora matchen innan mot Balrog med 10-0?


Nu blir det lite "efter träning mat". Sedan lite TV, sova kommer jag ändå inte att kunna göra...


Hejdå Hejdå!!

Av Andreas - 4 januari 2010 18:05

Long time no see.... Har haft ett antal lediga dagar vilket även har innefattat bloggen. Men nu är jag tillbaka, nytt år nya möjligheter som man säger. Har hunnit med att fylla år också. Tack till dom som gratulerade här på bloggen.


Jul och nyår har varit kanon, inte så mycket att orda om men som alltid är det skönt med lite ledighet.


Träningsmässigt så har det blivit ett pass med Hässelby under mellandagarna. Vi äldre stod återigen som segrare i innebandyn. Sebbe Sundin var het och "assade" mig till ett par kassar. Ikväll blir första passet med Bele på ett tag, ska bli kul att träffa grabbarna igen.


Har även hunnit med att vara ute med min vän från Norge Johan Rolf, vi blev faktiskt 7st som slöt upp till sist och det blev en något "blöt" men rolig kväll!


Joppe inkasserade igår sin första 3:a i betyg denna säsong efter Caperiotäbys enkla seger borta mot Pixbo. Stort stort grattis Joppe! Tyvärr kan jag inte korka upp skumpan då jag har träning ikväll och jobbar imorgon. Men vi tar den snart.


Vad säger man om Älvsjö i div 1 mellersta? Igår lyckades man kvittera borta mot Visby med 2sek kvar att spela. Har det hänt förut denna säsong att Älvsjö har gjort mål dom sista sekunderna....Otroligt!


Jag har hunnit med 2st biofilmer den senaste tiden. Luftslottet som sprängdes, vilken var riktigt bra tycker jag. Och igår såg jag Avatar, också en riktigt bra film även fast jag kanske hade väntat mig lite mer av den.... Gå och se dom.


Nä nu måste jag dra och hämta coach Lepistö. Träning väntar...


Hejdå Hejdå!!





Ovido - Quiz & Flashcards