Alla inlägg under november 2010

Av Andreas - 4 november 2010 23:22

AIK Hockey-lillebror dif, 2 matcher, 2 AIK segrar, 10-4 i målskillnad! Och totalt överlägsna spelmässigt! Läge att vara ödmjuk? Nej, inte mycket! Och alla vet ju vilka som är DERBYKUNGAR här i stan!!! Så jävla starkt!


Expert tipparen, och innebandylegenden, Matte Forlsund har på Svenskaspel.se sågat AIK Hockey inför varje omgång. Man är tok sämst och förlorar stort menar Forlsund inför varje Elitserieomgång. Läge att omvärdera? Läga att tona ner AIK hatet, jag tror det va? Dags att ge AIK Hockey den respekt man förtjänar, just nu. Jag vet att serien är lång och att ingenting avgörs idag, men just nu förtjänar Gnaget respekt! Målet är fortfarande att hänga kvar, det kommer att bli tufft. Men trummar man på som idag så har man iaf chansen till nytt Elitseriekontrakt.


Träningen ikväll var åter fartfylld. Riktigt kul, även fast man kanske inte var på topp själv idag så var det många andra som var det!


Strafftävling på träningen idag. Jag satte två av två och ordningen är återställd.


Kan meddela att jag blev absolut sist i hallen ikväll. Måns skulle självklart gå på toa precis när vi skulle gå. Och det går inte fort när han väl är där. Han meddelade grabbarna i omklädningsrummet innan han stängde toalettdörren: "Om det är någon som söker mig så är jag på kontoret", och så stängde han dörren... När alla hade lämnat hallen och dottern och jag började känna att vi ville gå så kommer nästa kommentar innefrån toan: "Pappa, har du någon tidning som jag kan bläddra i" Nej, Måns! Vi vill åka hem nu! Måns 6år...undrar var han får allt ifrån? Vi satt där i ca 10min och väntade, sedan kunde vi rulla hem.


Nu ska jag njuta av att vara fortsatt DERBYKUNG!


Hejdå Hejdå!!

Av Andreas - 4 november 2010 16:01

Veckan är snart över, och bloggandet blir lite lidande av att jag har så sjukt mycket att göra på jobbet just nu. Har haft huvudvärk i princip varje kväll, anar att det har med allt jobb att göra...


Träningen i tisdags var en av de bättre träningarna. Mycket hög fart och intensitet, riktigt kul var det. Jag, Joppe och Isen trillade boll väldigt bra vilket inte gjorde träningen tråkigare direkt...


Ikväll är det träning igen, kidsen får följa med igen då dom har höstlov nu. Har ingen barnvakt heller. Men så kul som dom tycker att det är att åka med så blir det inga problem. På gränsen till att dom blir övertända när dom får följa med. Dom pratar fortfarande om Ante som var så snäll och lät dom skjuta några skott på honom, det var stort för dom! Men nästa vecka blir det slut med träning för kidsen, alldeles för sent i vanliga fall för dom att vara med.


Hoppas på samma fokus och inställning från alla boys på träningen ikväll.


AIK fotboll är klart för Allsvenskan 2011! Så skönt! Nu glömmer vi den här skitsäsongen och blickar framåt! Synd för alla bajare som hade hoppats på ett kärt återseende i Superettan nästa år. Men ni får iaf ett derby till, BP kommer ju ner.


Ikväll är det hockeyderby. Om jag hade låga förväntningar vid förra mötet, som trots allt slutade med derbykross för Gnagets del, så har jag ännu lägre ikväll. AIK kommer från 3 raka segrar vilket gör att det känns som att man kommer ner på jorden ikväll. Brukar bli så. Och sen bör ju dif vara toktaggade efter förra mötet då AIK körde över dom. Jag spelar in matchen och kollar när jag kommer hem från träningen.


Salem hemma i innebandyn i helgen. Redan innan krossen av Bele som Salem stod för så har jag varnat för detta lag. Tyckte redan förra säsongen att dom var väldigt bra och man är bättre i år. Ett ren gåta för mig att dom inte ligger högre upp i tabellen? Ska iaf bli kul att lira och det kommer att bli tufft och jämnt!


Hoppas vi kan ställa fullt lag på benen i helgen, det krävs för seger. Även fast vi har en bred och jämn trupp.


Chopler, Isen och Stenis var iaf tillbaka i träning igen i tisdags. Dajje saknas fortfarande. Så det lovar gott inför helgen. Bara inte Stenis ska iväg och ligga på sin björnfällspläd(naken) framför brasan på landet igen...


Hässelby lyckades knipa sin första Allsvenska poäng i helgen, och mot Visby också. Grattis!


Mindre smickrande för Hökarna var att man i förra veckan även blev utslagna av våra seriekollegor Vendelsö i DM.


Nu måste jag jobba vidare!


Hejdå Hejdå!!

Ovido - Quiz & Flashcards