Alla inlägg den 3 mars 2010

Av Andreas - 3 mars 2010 22:22

Träningen i måndags var som vanligt folktom. 12 utespelare + 1 målvakt. Så jävla tråkigt rent ut sagt. Av dessa 12 utespelare var 2st juniorer samt legenden Tårtan. Alltså var det i praktiken 9 spelare från "ursprungstruppen" där. Jag orkar inte kommentera det något mer. Tycker bara att det är märkligt att när vi går in i ett avgörande slutskede, ja då försvinner mer än halva truppen?!


Igår åkte jag tidigt på morgonen till Norrköping för jobb, fortsatte sedan till Linköping och övernattade där. Jobbade i Motala och Linköping idag för att sedan bege mig hem till den vackra huvudstaden.


Hade problem att sova på hotellet igår natt. Råkade nämligen köpa en dricka som var en koffeindryck. Låg och zippade på den framför tv:n.... sedan läste jag på flaskan att det var en koffeindryck. Lyckat att somna med den i kroppen...


Idag köpte jag nya Melodifestivalskivan. Lyssnade i 3 timmar i bilen. Börjar kunna låtarna nu...


Tränade som vanligt ikväll. Idag var det nog rekord i antal spelare sett till dom senaste 3-4 veckorna. 15st var vi! Dock fick coach Tom kliva in i kassen då Östman är sjuk. Jag tror att det handlar om nervositet inför hans födelsedag imorgon. Grattis i förskott Östman!


Nu e jag sjukt trött.


Hejdå Hejdå!!

Ovido - Quiz & Flashcards