Alla inlägg den 28 mars 2010

Av Andreas - 28 mars 2010 21:28

Så har ännu en helg snart passerat. En mycket bra helg med mycket familjetid samt massor av god mat.


Veckan som kommer blir som vanligt full med jobb, men det känns ok med tanke på att påskhelgen väntar! Ska bli ruggigt skönt med lite ledigt!


Känns riktigt skönt att Hässelby som sagt vann igår. En riktigt bra krigar inställning från samtliga vill jag tillägga. Forza Hawks!


AIK Hockey har åkt på 3 raka uddamåls förluster i Kvalserien nu, riktigt tungt faktiskt! Men hoppet lever och man visar att man är fullt kapabla att störa elitserielagen SSK och Rögle. Båda dessa lag har hånat AIK supportrar vid sina sena mål och senast rann det över då gnagarna stormade Rögles bås. Såg en gammal bekant på tv bilderna för övrigt...


Fick äntligen se mina favoritlag vinna igen. Liverpool och Juve grejade två sköna segrar. Torres och Del Piero "målade", grymma lirare!


Imorgon är det Caperiotäby-AIK på tv. Problemet är att det krockar med Gais-AIK i fotbollsallsvenskan... Jag vet att jag förmodligen har en helt bedrövlig match att vänta från Göteborg, men det blir den jag ser iaf. Tur att man har inspelningsbar box, spelar in innebandyn.


Det är även AIK-Almtuna i hockeyn imorgon. Mycket AIK nu.


Kom på att jag inte har ätit några chips i helgen. Därför avbryter jag nu för att gå ner och käka lite grillchips.


Hejdå Hejdå!!

Ovido - Quiz & Flashcards