Alla inlägg den 4 augusti 2010

Av Andreas - 4 augusti 2010 08:00

Jobbet har startat och semestern är över. Är ruskigt nöjd med semestern, har varit helt kanon!


Igår var första "riktiga" träningen gemensamt med Kifen. Vi var 12st tappra utespelare plus tre keeprar. Som alla förstår då så saknades det en hel del spelare av olika anledningar.


Har grymt ont i kroppen idag, kan ju inte direkt påstå att det var någon lugn start. Vi körde stenhård fys och löpning. Blev även lite två-mål, men det var inte heller direkt lugnt då vi körde 4 mot 4 på planen, vilket alltså innebär mycket mer löpning. Träningen varade i drygt 2 timmar och kroppen värker idag.


Vila idag och sen samma visa imorgon.


Ikväll är det Rosenborg-AIK jag ska se i CL-kvalet. Skitsamma att Rosenborg är bra, min fråga är hur det numera defensiva AIK ska kunna göra mål på ett av Skandinaviens bästa lag när man inte kan göra det mot mediokra skitlag i Allsvenskan?? Men som vanligt så är hoppet det sista som överger en...


Järfälla innebandy presenterade i dagarna tidigare Hässelbyspelaren Joel Weiss som ny huvudtränare. Väldigt överraskande för mig måste jag säga, men intressant. Lycka till Weiss. Till assisterande har han duktige backen Andreas Ahlqvist.


Idag fyller min Pappa år, grattis!


Nu väntar mera jobb.


Hejdå Hejdå!!



Ovido - Quiz & Flashcards