Alla inlägg den 9 augusti 2010

Av Andreas - 9 augusti 2010 17:09

Helgen har passerat och nya arbetsveckan har startat. Helgen var lugn och skön hemma. Jag är en stor kräftälskare, så det var nice att i lördags äta ett helt paket kräftor och lite Västerbottenpaj samt en kall öl till det. Riktigt gott!


AIK tog 3 livsviktiga poäng hemma mot BP igår. Som jag nämnt och pratat om så många gånger tidigare så blev det mål för nye fyndet Bangura, 2st också! Irriterar mig att jag inte lirade han som målskytt till 10,50 gånger pengarna hos Unibet. Satt och funderade över det smått fantastiska oddset men backade. Illa! Underbart med 3 poäng in, och en grym Bangura på topp! I övrigt inget vidare skönspel av Gnaget.


Liverpool väntas värva Christian Poulsen från Juve för att täcka upp efter flyktande Mascherano. Jag vill inte ha Poulsen i Liverpool, tycker att han är kass. Om han nu kommer får han väl bevisa motsatsen.


Caperiotäby ångar på och tog i helgen sin andra raka turneringsseger, nu nere i Båstad. Starkt!


I veckan väntar minst 2st träningspass till, med start imogon. Hoppas på bättre uppslutning imorgon. Mange och Chrisse är iaf tillbaka efter sin semesterresa till Västervik.


En sak är säker, kommer att bli en tuff träningsvecka!


Hejdå Hejdå!!



Ovido - Quiz & Flashcards