Alla inlägg den 28 augusti 2010

Av Andreas - 28 augusti 2010 20:27

Blev ett par dagar sedan jag skrev här. Har haft fullt upp med att bland annat uppdatera Kifens hemsida. I veckan blev det seger på torsdagen mot Töjnan i träningsmatchen, 6-1. Ingen höjdarmatch av oss men en seger är en seger. Vi har ca 10 nya spelare i laget och jag tror att ordet tålamod blir viktigt för oss. Men även att tiden talar för oss, vi kommer bara att bli bättre och bättre.


Idag har det varit fullt upp kan man minst sagt säga. Först var jag iväg och lirade SIL premiär med mitt Wang Talang. Första matchen vann vi på W.O, kul.... Andra matchen slog vi till med en seger på hela 20-3! Jag gjorde nog någon form av personligt rekord för en match i SIL, 16 poäng blev det fördelat på 10 mål och 6 ass. Isen var inte mycket sämre han och gjorde 10 poäng. Var riktigt kul att lira idag, kanske inte för motståndarna som innan matchen mot oss torskade mot Drutten och Larres Stockholm Dry med 17-2.


Direkt efter SIL åkte jag och hämtade kidsen för att se bio, Toy Story 3 på 3D. Bra film helt klart. Vidare från bion i full fart till Vällingbyhallen för simskola med båda barnen. Väl hemma hade frugan dukat fram Tacos, inte helt fel. Så nu är man minst sagt trött efter allt åkande idag.


Mange-Gol har kräftskiva ikväll, får tyvärr passa den då jag känner att jag behöver vara hemma med familjen och minsta tillskottet framförallt. Hoppas det blir fler tillfällen.


Imorgon ska jag se Gnaget ta emot göteborg. Kan tyvärr inte vara på plats på Råsunda då grabben har sin första fotbollsturnering imorgon. Men jag bör precis hinna hem för att se matchen på TV iaf, bättre än inget.


Nu ska jag faktiskt unna mig ett glas vin, var länge sedan nu. Sedan blir det ett gäng färska kräftor på det.


Hejdå Hejdå!!

Ovido - Quiz & Flashcards