Alla inlägg den 6 augusti 2010

Av Andreas - 6 augusti 2010 18:46

Skulle kunna ha samma rubrik som förra inlägget. Har haft så sjukt ont i kroppen hela veckan. Kunde knappt går ur sängen igår och idag. Återigen en "mördarträning" med stenhård fys igår. Men det blir nog bra i slutändan, lättare att prestera när man är bra tränad.


En liten besvikelse är deltagarantalet hittills. Första träningen 12st utespelare, igår 10st. Under all kritik enligt mig! Fan säsongen har dragit igång och suget borde vara stort efter innebandy? Jag vet att vissa är på semester fortfarande, men inte alla väl? Får inte fortsätta så här resten av säsongen...


Nog om detta, nu är det äntligen helg! Har haft en del att göra på jobbet sista dagarna nu, och mer kommer det att bli.


Helgen blir lugn och skön, inga speciella planer förutom ett eventuellt besök på Råsunda på söndag, om allt går enligt planerna. BP väntar på hemmabana. 0-0 ligger återigen nära till hands, två lag som har problem med målskyttet på ett regningt Råsunda. Ska man lira något av lagen tror jag starkt på AIK seger, Bangura nätar när som helst, hoppas jag. Men det krävs en mer offensiv uppställning än vad MR Miller har visat någon gång hittills. Dags att gå för seger MR Miller!


AIK gjorde det riktigt bra mot Rosenborg, i onsdags, tills målet kom i andra halvleken. Då föll man som ett korthus och hade ingenting att sätta emot. Rosneborg, inte helt oväntat, komfortabelt vidare. Bör väl vara klasskilnad mellan Allsvenskans bottenlag och obesegrade serieledaren i Norge?


Nu väntar Levski Sofia i Europa League kvalet. Laget som lätt slog ut Kalmar, blir återigen ruskigt tufft. Framförallt borta. AIK hade kunnat fått Liverpool i lottningen, vilken dröm det hade varit! Fortfarande besviken att lotten inte föll på Pool.


Säger bara Mohammed Bangura, vilken fynd AIK har gjort där! Han kan bli hur bra som helst.


X-Man kommenterade här, kul att höra av dig! Hoppas allt är bra med dig, blir kul att ses i serien! Styr upp någon pubkväll blir din uppgift sen. Vet inte vad Avellan ska göra, men kul att han var nere och körde iaf.


Nu ska det ordnas med mat, eventuellt kolla igenom lite jobbmail som jag inte hunnit eftersom jag varit på kundbesök hela dagen.


Ha en trevlig helg!


Hejdå hejdå!!



Ovido - Quiz & Flashcards