Alla inlägg den 5 januari 2009

Av Andreas - 5 januari 2009 15:22

Har slitit hårt med ett LEGO Star Wars skepp som äntligen är klart, tog "bara" ca 5-6 timmar att få klart.... Lägger in en bild här vid senare tillfälle.


Inatt är det J-VM final för Sverige mot Kanada. Kan bli så att jag ser den tillsammans med Rickie och Joppe. Den senare är tveksamt startande till nattens match... Blir förmodligen jag och Rickie, även fast Rickie inte heller har lämnat klartecken ännu. Han var inte så intresserad av att se matchen egentligen, så vi får se hur det blir. Med mycket tur så kan super junior linan från Hässelbytiden återförenas inatt....


Skoghall värvar två nya spelare inför omstarten i vår serie, tror att det kan behövas och med dessa två spelare kommer dom förmodligen att ta sig ur sin svacka. Vi i Hässelby möter i omstarten serieledarna Tyresö/Trollbäcken på hemmaplan till helgen. Tror att vi har stora möjligheter till seger där, då vi borde ha vunnit matchen som förlorades med uddamålet på bortaplan. Men självklart blir det tufft, T/T är ett riktigt bra lag, inget snack!


Imorgon är sista lediga dagen, sedan börjar allvaret igen....


Ikväll är det Järfälla-AIK på TV4 Sport, får se om man kollar den något. AIK saknar Jihde och Djurling och eventuellt även Karl-Johan Nilsson. Det innebär med andra ord att hela AIK`s första lina kan saknas ikväll. Självklart ett stort avbräck med så duktiga spelare borta, men ett ypperligt tillfälle för AIK`s resterande linor att börja ta mera ansvar. AIK ska bara vinna denna match, men Järfälla har skrällt en hel del redan denna säsong och kan kanske göra det även ikväll?


Hejdå hejdå!!



Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards