Alla inlägg den 16 januari 2009

Av Andreas - 16 januari 2009 15:56

Odds och kommentarer om fredagens omgång. Odds från Nordicbet.com.


Visby-Hässelby       2,05        5,65        2,15

- En match som vi utan snack bör vinna. Vi var bättre än Visby när vi möttes senast, men förlorade i sudden!? Visby krigade den gången ner oss, visar vi rätt inställning vinner vi detta för rent innebandymässigt är vi ett bättre lag. Inget snack om saken. Visby spelade senast vi möttes otroligt fyskiskt och ganska ofta väldigt fult. Med samma typ av spel idag och domare som vågar stå upp i Södervärnshallen samt ett fungerande PP för vår del så blir det seger. Alltid svårt att spela borta mot hemmastarka Visby,  tror på en jämn match med Hawks som segrare, 6-5.


Finspång-Onyx       2,85       6,50       1,60

- Omgångens "skrällmatch". Jag tror att Finspång vinner denna match mot ett, på bortaplan, svagare Onyx. Finspång har visat fin form på slutet samt förstärkt laget under julen. Finspång vinner till fina 2,85. 7-5.


Surahammar-Örebro        4,40         7,50        1,30

- Örebro måste fortsätta vinna för att ha någon möjlighet att hinna ifatt T/T i toppen. Surahammar krigar för att undvika kvalplatsen men räcker inte till här. Örebro seger 5-2.


Tyresö/Trollbäcken-Handen      1,30       7,50       4,40

- T/T är helt enkelt bättre än Handen. Lite nerv kanske pga derbykänslan som är i matchen, men T/T vinner helt klart. 6-3.


Åkersberga-Odelberg/Gustavsberg       8,25       10,00       1,10

- Kommer Ackers att plocka några poäng i årets serie? Jag tror inte att man räcker till här heller, men denna gång kan man vara nära mot ett O/G som kan slå vilka som helst men kanske även förlora mot vilket lag som helst? O/G vinner ändå....8-4.


             ----------------------------------------------------------


Dubbelomgång i vår serie i helgen. Vi har som sagt Visby borta ikväll och Karlstad hemma på söndag. Mer om om den matchen kommer senare.


Vi saknar inför kvällens match förutom jag och Joppe, Christian "Isen" Isaksson som har åkt på Rosfeber och äter antibiotika i 10 dagar. Joel Ekdahl blir inte heller med till ön och Niclas Fredriksson är sjuk. I och med detta innebär det att alla lagkaptener i laget missar kvällens match. Isen har ju tagit över efter mig, om Isen är borta så är det Niclas Fredriksson som är kapten....och han är som sagt sjuk. Återstår att se vem som tar bindeln ikväll? Tränaren Mikael Lemker är inte heller med nere på Gotland, han har problem att komma ifrån sitt arbete. Anders Mörk står som chef i båset ikväll.


Nu orkar jag inte skriva mer, nu är det helg!!


Hejdå Hejdå!!



Ovido - Quiz & Flashcards