Alla inlägg under november 2009

Av Andreas - 8 november 2009 22:31

Har precis orkat ta tag i bitarna och skriva ett litet inlägg. Kryss hemma i sporthallen dag, 5-5 mot Kungsängen. KIF var ett helt ok gäng, med några sköna lirare. Orkar inte orda för mycket om vem som skulle vunnit eller inte. Det enda jag känner är en stor besvikelse över min egna prestation. Jag får gnugga vidare och träna hårt, det enda som hjälper. Detta krävs så att jag kan höja min lägsta nivå som inte är bra just nu. Det är matcher som idag jag borde kunna kliva fram och visa vägen, det gjorde jag inte. Nog om detta, nu ska jag försöka släppa det här.


Lillebror dif är kvar i Allsvenskan. Mera pengar in på vårat konto, det är så man får se det. dif lever på lånad tid just nu. Ett par nyförvärv räcker knappast. Och visst 25 miljoner snackar folk om, men räcker det till att köpa nästan ett helt nytt lag? Hur som helst så får jag väl rätta mig in i ledet och gratulera.


Egentligen så kvittar det vilka som åker ur och kommer upp. Vi har tagit dubbeln, allt jag bryr mig om.


Hejdå Hejdå!!

Av Andreas - 7 november 2009 19:03

Så var dubbeln i hamn! AIK bevisade idag igen att man är Sveriges absolut bästa fotbollslag, om nu någon hade tvivlat. Man vinner fullt rättvist och borde ha avgjort matchen i första halvlek. göteborg höjer sig lite efter paus men segern var fullt rättvis. En straff skulle AIK fått emot sig, den som tar på armen i straffområdet. Men bra lag har tur, och AIK är ju bäst. Gnälldes en del på att AIK inte spelade ut bollen när en göteborgare låg ner vid sista målet. Ställer mig HELT oförstående till detta! göteborg hade ju bollen först och försöker att gå för en kvittering. När man sedan tappar bollen till AIK som gör mål. Ska AIK då spela ut bollen? Nej, aldrig! Det kunde göteborgarna gjort själva innan AIK fick bollen. För övrigt sjukt bra tryck på AIK-klacken på matchen. Norra var i princip fullsatt!


Vår trupp är ute och jag ska vara med. Ska bli kul att spela ännu en "seriefinal". Blir ju ett par sådana i vår jämna serie. Vinner vi så får vi lite andrum till lagen under. Alltså viktig match imorgon. Ikväll laddar jag med lite chips och TV-spel förmodligen, och självklart Julmust.


Har blivit lite "hets" på Manges blogg angående Avellans eventuella övergång från oss till Hässelby. Jag har förmodligen inte alla fakta. Men av vad jag har hört så bör Hässelby betala en lite slant för Avellan. Men helst så skulle jag sett att man kunde sammarbeta mellan klubbarna så att båda föreningarna skulle kunna dra nytta av varandra. Tror att alla skulle tjäna på det i längden. Vi kommer förmodligen att vilja ha spelare av Hässelby även i framtiden, och vice versa. Men men, inte mitt bord. Jag fokuserar på vår match imorgon. Ska som sagt bli riktigt kul!


För övrigt så fortsätter Hässelbys kräftgång i innebandyn. Förutom 2 raka förluster mot förmodade bottenlag i mellersta ettan, så förlorade man i DM i veckan mot Huddinge(bottenlag i div 2) efter straffar. Kom igen nu Hawks, jag håller tummarna för en vändning nu! Ta tag i bitarna nu.


SM-GULD 2LAX9!!

(Hur skön är inte den tatueringen)


Ha en bra kväll!!


Hejdå Hejdå!!





Av Andreas - 6 november 2009 23:28

Var ett tag sedan man skrev här. Har precis kommit hem från London. Har varit där sedan i Tisdags på jobb. Har varit "fullsmetade" dagar men kul. Tuffa dagar, god mat och dryck på kvällarna. Jag är sjukt sliten bara, riktigt trött. Gillar inte att flyga heller, vilket inte gör det hela lättare.


Tränade i Måndags, en aning sliten efter guldfirandet i Söndags. Men det var riktigt kul och bra fart. Jag och Mange "synkade" bra och livet lekte.


Match i helgen. Kungsängen hemma på Söndag. Ska bli kul. Truppen har inte kommit ut ännu, men jag hoppas man är kallad. Dottern har också match på Söndag, så det blir lite "plast" i helgen...


Blev riktigt glad när jag kom hem och såg att det fanns Julmust i kylskåpet! Min absoluta favoritdryck, slår allting!


Pengarna som jag vann på min trippel i Söndags är redan borta. Stack till affären i Måndags och köpte ett Playstation 3, kunde inte hålla mig. easy come easy go...


Har missat lite vad som hänt i Sverige under veckan. Men det jag "snappat" upp nu är att Hamrèn är ny förbundskapten. Helt ok för min del, hellre det än Lennartsson. Seda har jag idag fått reda på att lillebror dif är allt närmare Superettan. Pisk av Assyriska med 2-0. Pinsamt var ordet!


Nu orkar jag inte skriva mer. Skönt att kliva ur kostymen till ett par "mjukisbrallor" för första gången på hela veckan. Nu blir det Julmust!


Hejdå Hejdå!!

Av Andreas - 1 november 2009 18:43

AIK SM-GULD 2009!!!!! Behöver inte säga mer.....SÅÅÅÅÅÅÅ starkt att vända och vinna borta, vi är bäst i Sverige!!!


I innebandyn vann vi mot Hammarbyhöjden. 8-5. Vi ledde med 8-2 en bit in i tredje när vi bestämde oss för att allt var klart. Vi blev straffade direkt och "höjden" hämtade upp till 5-8. Men vi var aldrig hotade och vinner fullt rättvist 8-5. Från min sticka blev det 3 kassar. Helt ok, fast det hade kunnat bli mer. Skön seger!!


Min trippel med Finspån(2,35) Visby(4,90) och Älvsjö(1,50) satt tillslut.... En sån här dag när AIK vinner guld så verkar allt fungera. Älvsjö låg under 3-5 en bit in i sista perren....man gör 6-5 med 3 sekunder kvar!!!!! Lägg därtill att Lesjöfors/Filipstad missar straff med 13 sekunder kvar och ställningen 5-5.... Tack Älvsjö!!!! Fina slantar in och ett SM-Guld in på kontot idag....jag ska inte klaga!!


Nu bär det in till stan för firande, ha en trevlig kväll. Det kommer jag att ha!


Hejdå Hejdå!!

Ovido - Quiz & Flashcards