Alla inlägg den 17 mars 2009

Av Andreas - 17 mars 2009 20:15

Börjar bli sjuk....känner mig riktigt risig och har ont i halsen och i huvudet. Jobbigt! Proppar i mig Ipren och hoppas vara "fit for fight" imorgon. Dels är det en ny jobbdag med lite resande på gång, samt att det imorgonkväll är AIK-Leksand. Såg tacklingen på Leksandsbacken Niemi på sporten igår. Fy fan vad jag rös när blodet bildade ett spår på isen. Såg riktigt vidrigt ut och jag hoppas att han kommer att klara sig bra. Tacklingen i sig tycker jag däremot inte att den var värre än någon annan hockeytackling, den tog tyvärr jävligt olyckligt bara.


Signaturen "chefen" undrade bland kommentarerna här på bloggen varför jag inte gör flera besök samtidigt så att restiden när jag jobbar blir kortare. Tro mig "chefen" det gör jag. Jag har idag i Norrköping hunnit med att vara hos tre kunder. Blir långa dagar och jag har suttit och jobbat hemma fram tills nu.


I innebandyn har Caperio/Täby fått sig en tankeställare. Man spelade, enligt rapporter direkt efter matchslut från min granne Rickie, ändå bra mycket bättre än i första förlustmatchen. Visst det ser tungt ut med 0-2 i matcher nu, men jag har svårt att se att man ska förlora det här ändå. Det är nu C/T är som starkast, det är ju sånt här man gör för jämnan. Att vända matcher.... Jag tror på en totalvändning och 3-2 i matcher för C/T.


Såg Falun-Warberg på TV igår. Shit vad dåliga Warberg var. Man var stereotypa och spelade på samma stillastående sätt hela tiden. Hyfsat lättlästa för Falun som täckte bort vartenda skott. Backen Carlgren i Falun imponerade stort på mig med sitt uppoffrande spel. Falun borde ha haft en större ledning efter 2 perioder än med 2 mål. Nu blev man på tok för rädda i sista perioden och tappade allt vad spel hette. Warberg fick helt plötsligt en lätt resa i 3:e perioden mot rädda Falunspelare. Och Warberg segern var helt plötsligt ett faktum. Om än något orättvis sett till hela matchen.


Nu måste jag vila mig och hoppas att förkylningen inte tar ett ännu hårdare tag på mig imorgon. Ska gå ner och dricka lite vatten i min nya Sodastreamer som vi fick av mina föräldrar. Grymt gott för en som gillar bubbelvatten lika mycket som jag gör!


Hejdå Hejdå!!



Ovido - Quiz & Flashcards