Alla inlägg den 27 mars 2009

Av Andreas - 27 mars 2009 23:35

Stort grattis till SSL platsen Tyresö/Trollbäcken!! Hade man velat hade man kunnat vara med på den fantastiska resa T/T har gjort. Men jag valde annat och ångrar inte det. Jag vet precis hur dom känner det ikväll, med allt firande. Har varit med om att ta steget upp till finrummet två gånger om med gamla Råsunda, numera Caperio/Täby. Det är något jag önskar alla att får uppleva. Bara att vinna en serie är ruskigt kul och starkt! Vann ju div 2 med GAIK/Väsby för två säsonger sedan, också ett starkt minne. Skit i alla gamla minnen.... Ni är otroligt värda detta T/T och jag gläds med era framgångar! Grattis!!


Känner mer och mer att jag vill tillbaka till nästa säsong och förhoppningsvis få dra på mig kaptensbindeln igen. Efter kommande operation ska jag enligt läkarna bli hel igen. Och som jag förstått det bör rehaben gå snabbare också. Får se vad som händer...


Förmodligen är det säsongsavslutning med Hässelby snart. Undrar om det finns något pris för poäng och skytteligan på försäsongen... Antagligen inte...


Såg tv-matchen mellan Warberg-Falun igår. Man såg direkt efter nedsläpp att det var ett helt annat Warberg på banan. Riktigt taggade och en Mange Svensson i sån målform som bara han kan vara. Otroligt! Var det någon som såg reprisen på vad Andreas "Nisse" Johansson gjorde på Simon Nilsson i Warberg i slutskedet av matchen? Bland det vidrigaste jag sett. Fy fan vad smutsig han är "Nisse"! Han försökte medvetet trampa Nilsson över foten när han låg ner, förutom att han även slog till han med klubban i magen. Jag har allting inspelat, det är ingen tvekan om att "Nisse" medvetet försöker skada Simon Nilsson. Jag har inte gillat "Nisse" tidigare och gör det ännu mindre nu! Och för övrigt frågar jag mig igen, vad fan gör han i det svenska landslaget!? Om disciplinnämnden vill ha videon från överfallet skickar jag den gärna.... Nog om nämnda spelare. Falun ska ha all "cred" för sin insats. Och Brottman imponerar på mig som coach.


Imorgon kväll är det Portugal-Sverige. Får se om det blir till att kolla med någon eller om man kollar hemma. Se den ska jag iaf göra. Kan bli ett par kalla till matchen, inte helt dumt. Tror på 0-0 eller 3-0 förlust. Mest tror jag på det förstnämnda.


Ha en trevlig helg!


Hejdå Hejdå!!

Ovido - Quiz & Flashcards