Alla inlägg den 6 maj 2009

Av Andreas - 6 maj 2009 20:09

Satt igår kväll taggad som satan inför en lång fotbollskväll framför tv:n. Då helt plötsligt när andra halvlek i AIK`s usla match mot Trelleborg skulle starta slocknade allt på tv:n. Com Hem dog och det gick varken att se AIK eller något annat på tv:n. Att AIK matchen förstördes gjorde mig riktigt förbannad, men ska jag vara ärlig så gör det kanske inte så mycket efter den bedrövliga första halvleken dom presterade. Förmodligen det sämsta jag sett av AIK detta år. Svårt att passa bollen tre meter!?


Sedan var det ju som bekant dags för vidriga Man Utd mot Arsenal i CL-semin. Joppe kom hem till mig igår kväll lagom till att den matchen skulle starta, han fick ett trist besked. Com Hem "buggar". Så vi fick snabbt ändra planerna och bege oss hem till Joppe för att se matchen istället, Joppe kollar tv via parabol och berördes inte av felet. Tur att vi bor så nära varandra. Dröjde åtta minuter innan Gibbs halkade och matchserien var över... Lägg där till en målvaktstavla från Almunia på frisparken från "filmaren" och spiken var helt nere i Arsenal kistan.


Hoppas att "Barca" slår ut Chelsea ikväll.


Igår dök Matte Hagert upp på Innebandymaggets sillyseason lista. Aktuell för tre klubbar. Matte är grymt duktig och skulle platsa i alla tre. Men jag tror att Storvretas spel passar honom bäst om han ska lämna Balrog.


Min gamla tränare Ola "Grino" Thimrèn dök också upp på listan idag. Västerås är ett alternativ tydligen. Jag tror personligen att han även är aktuell för Caperio/Täby. Men det bör påpekas att det bara är rena spekulationer från min sida. Jag grundar det mycket på att Ola och Maimon "öknens Maradona" Abdallah känner varandra väl. Samt att Ola har ett förflutet i klubben. Den som lever får se. Ola var/är en mycket kompetent tränare.


Själv händer det inte mycket på innebandyfronten. Trots att jag i nuläget är kontraktslös så tänker jag ta det lugnt gällande beslut om min framtid. Förstår om eventuella klubbar vill göra det också med tanke på att jag ska bli bra i mitt knä innan jag kan spela igen. Hässelby är ett alternativ helt klart, frågan är bara om dom vill vänta på mitt beslut? Har väl två mer eller mindre seriösa förfrågningar också, men det är inget jag tänker avslöja vad det handlar om ännu. För tillfället är det Hässelby som gäller. Skulle ju vilja köra en säsong som kapten också, inte bara gå skadad...


Till helgen väntar för ovanlighetens skull, för oss AIK:are, en lördagsmatch i Allsvenskan. AIK tar emot Häcken hemma på lördag. Jag ska in till Solna och njuta av en lördagsmatch med en pilsner i handen, nice!


Imorgon beger jag mig till en kund i Mantorp. Fredag är det kunder i Stockholm som gäller, sedan en skön hemmakväll. Lördag är jag som sagt i Solna från tidigt till sent...


Ser att Bajen ligger under med 0-4 hemma mot Kalmar just nu... Vad är din kommentar till det Mörken? ;-) Skulle inte Rami Shaaban göra comeback idag? Mannen som jag sågade att Bajen värvade... För gammal, för dyr.


Ha ett bra slut på veckan och en trevlig helg!



Ovido - Quiz & Flashcards