Alla inlägg den 7 maj 2009

Av Andreas - 7 maj 2009 18:20

Hemma igen, efter 50 mil i bilen idag. Känner mig en aning mör kan jag berätta. Och så är jag hur trött som helst! Blir inget långt blogginlägg idag.


Båda bröderna Mörk var snabba att kommentera min känga mot Bajen och Rami som jag delade ut. Kan bara meddela Mörk den äldre att jag inte fiskar kontrakt, men när jag nu läser det tidigare inlägget kan jag erkänna att det kan uppfattas så. Men så är inte fallet, det kan jag försäkra.


Har vetat om Visbys intresse för våran Hampus Dargren ett tag. Idag stod det på Magget. Hampus är en grymt duktig spelare som jag av hela mitt hjärta hoppas stannar hos oss i Hawks. Idag vet jag inte vad Hampus status är eftersom han nyligen har genomgått en operation efter att ha slitit av sitt korsband. Men jag tror och hoppas att Hampus är startklar en bit in på nästa säsong, med Hässelby. Hur som helst så har Hampus, vad jag vet, fortfarande kontrakt med Hässelby. Så det kan ju i värsta fall iaf bli lite klirr i kassan om han säljs till Visby. Men som sagt, stanna Hampus!


Såg Chelsea-Barca igår. Vilken match det blev! Förstår att Chelsea spelarna var upprörda, minst en straff skulle dom ha haft. Men sett till båda matcherna anser jag att det var rättvisa att Barca gick vidare, trots det, med Chelsea ögon, snopna slutet. Man kan ju inte direkt klaga på målen igår. Vilka avslut! Gäller att sudda ut all annan fotboll från näthinnan innan man besöker Råsunda på lördag, vissa kontraster....


Nu måste jag vila, är helt slut. Blir väl till att göra debut framför tv:n vad det gäller årets hockey VM ikväll. Sverige-Tjeckien. Jag tror tyvärr att det blir respass ikväll. Hmm....är det inte ett fint odds på Tjeckien? Måste forska...


Ha en bra kväll!


Hejdå Hejdå!!

Ovido - Quiz & Flashcards