Alla inlägg den 27 maj 2009

Av Andreas - 27 maj 2009 09:31

Var länge sedan jag uppdaterade här, har inte direkt tid och motivation så att det räcker just nu.


Helgen var iaf kanon som vanligt. På söndagen begav jag mig till Karlstad för en övernattning. Startade upp måndagen i Karlstad med ett par kunder för att sedan rulla tillbaka till huvudstaden. Hann även med ett par kunder på vägen hem, i Kristinehamn och Örebro. Fick mycket gjort vilket känns bra. Igår bar det av till Norrköping, och över 100 mil i bilen är ett faktum dom senaste dagarna.


Såg AIK borta mot Gefle i måndags. Jag vet att jag har sagt det förut, men det här var nog det sämsta jag sett hittills av AIK. Finns inte ens ord för hur dåliga man var, pinsamt! Örlund är den enda AIK:are som kan hålla huvudet högt efter senaste matchen, han var riktigt bra! Backlinjen var katastrofal, mer orkar jag inte gå in på skiten....


AIK-bajen imorgon. Allt tydde på en bra publiksiffra. Men så kollar man väderrapporten och ser att imorgon är den klart sämsta dagen på hela veckan med regn och 5-10 grader, kan det verkligen stämma!? Har ju varit över 20 grader varje dag än så länge den här veckan....snacka om oflyt! Det lär ju visa sig imorgon, men blir det risigt väder så drar det tyvärr ner publiksiffran.... Fast inte i klass med dif-bajen derbyna hoppas jag. Jag ska iaf dit. Med AIK`s senaste insats på näthinnan så känns det inte direkt bra inför morgondagen....


På innebandyfronten händer ingenting just nu. Klart är iaf att jag tackat nej till Hässelbys erbjudande om att vara spelande assisterande tränare kommande säsong. Efter detta har man istället gjort klart med gamla trotjänaren Stefan "Keegan" Andersson som assisterande tränare. Ett bra val, då Keegan är en gammal räv som snappat upp ett och annat genom åren.


Vad jag själv ska göra får tiden utvisa.....Har ett intressant alternativ att fundera över. Mer om detta senare. Fokus nu är på operationen den 9:e Juni.


Ikväll väntar CL-finalen på tv. Ska bli ruskigt kul, håller mina tummar för Barcelona. Lär bli en målsnål historia ikväll.


Nu ska jag på jobb. Ha en bra vecka.


Hejdå Hejdå!!

Ovido - Quiz & Flashcards