Alla inlägg den 19 maj 2009

Av Andreas - 19 maj 2009 11:40

Nu har det kommit en bra version till från Svenska Fans TV. Lägger in länken på den också. Så, nu ska jag sluta tjata om Tifot. Men vackert är det.


http://www.svenskafans.com/fantv/default.asp?clip=8201


Hejdå Hejdå!!

Av Andreas - 19 maj 2009 10:01

Lägger in en till film på det underbara tifot som AIK presterade. Lägger även in Obolos mål. Frågan som jag skulle vilja ha svar på här bland kommentarerna är, var det en målvaktstavla av Dembo? Målet är snyggt, men jag anser nog att det är en tavla...


http://www.youtube.com/watch?v=8TMI9zgXlaU


Målet:

http://go.tv4.se/go/e/col_1_2;siteId=201/http://fotbollskanalen.se/1.429059?videoId=1.1003596&renderingdepartment=2.12478


Hejdå Hejdå!!


Av Andreas - 19 maj 2009 08:58

Underbart att vakna upp denna morgon med en derbyseger i ryggen och hela 11 poäng ner till lillebror dif. AIK vinner derbyt fullt rättvist och den första halvleken är bland det bättre AIK presterat iår. dif spelade upp sig i andra halvlek medans AIK kontrollerar segern. Det lilla dif skapade kom, som jag påpekat gällande dif tidigare, endast när man har fatsa situationer. Där är man farliga, i övrigt uddlösa med undantaget Boyd Mwila som var pigg. Men som sagt en klart rättvis seger enligt mig. AIK borde ha punkterat matchen redan i den första halvleken, man borde även ha kontrat in något mål i andra när man backade hem och väntade på lägen som också gavs.


Zoran Lukic tyckte efter matchen att dif var riktigt riktigt bra.....ha ha ha då undrar jag faktiskt hur det ska gå för dif iår? Vi vill ha Zoran kvar!!


AIK`s tifo var bland det snyggare jag sett på länge. Tifot har fått mycket beröm av folk utifrån, och när jag kollar det igen, trots än så länge lite dåliga bilder så är det bara att instämma. Mycket snyggt! Så alltså även en seger i Tifo-matchen igår. dif`s tifo blev inte så lyckat, precis som resten av denna derbyafton. Lägger in det material jag hittat på AIK`s Tifo. Mer kommer om jag hittar bättre filmer.


Två knytnävar och kom igen Gnaget:


http://www.youtube.com/watch?v=EeoefPZJ3SU

http://www.youtube.com/watch?v=mrVyOQbi1y4


Ortiz och Obolo förtjänar överbetyg, Argentina! Även backlinjen var bra, trots att Nisse Johansson hade oerhörda positionsproblem i första halvlek. Något han korrigerade i andra då han gjorde det bra. Tjernström vinner även han mittfältet åt AIK och sliter föredömligt. Mutumba bör också nämnas då han var mycket bra denna match.


Bävar över den kommande försäljningen av Obolo(för visst blir det så?) Obolo står just nu på 4mål och 4assist, AIK har gjort 9 mål i årets Allsvenska.... Blir riktigt tungt när han lämnar.


Caperio/Täby har gjort klart med Kalle Berglund, senast i Schweiz. Första gången jag ställer mig lite frågande till en Caperio/Täby värvning. Men "Binge" har ju magiska fingrar och motbevisar förmodligen mig genom att forma honom till en guldklimp.


Hässelbys förra tränare Mikael Lemker är klar för AIK. Bara att önska Lemker ett stort lycka till och tack för den senaste säsongen.


Lemker tackade nej till Västerås vilka nu jagar min förra tränare i GAIK Ola Thimrèn istället. Återstår att se om Ola hamnar där. Jag tror att så blir fallet. Västerås problem just nu är att man inte lyckas alls på värvningsfronten av spelare. Är det något Ola kan ändra på? Tror att han tar med sig tidigare adepten Christian Isaksen dit. Om inte Maimon vill ha honom till Caperio/Täby vill säga...


Ha en bra dag/vecka. Nu ska jag bara njuta vidare av att vara debykungar, iaf fram tills nästa derby mot bajen vilket lär bli betydligt tuffare.


Vi vill ha Zoran kvar!


Hejdå Hejdå!!





Ovido - Quiz & Flashcards