Alla inlägg den 29 maj 2009

Av Andreas - 29 maj 2009 08:18

Som vanligt efter derby lägger jag in AIK`s tifo.


Ära vår stad - Försvara våra färger


http://www.svenskafans.com/fantv/default.asp?clip=8274


Påpekas bör, att det var ruskigt tråkigt att det blev bråk inne på läktarna igår. Lär ju inte bidra till fler folk på matcherna....


Varför kunde dagens väder inte varit igår......


Undrar om jag ska försöka leta fram min gamla "derbykungar" t-shirt. Den börjar ju bli aktuell igen.


Hejdå Hejdå!!

Av Andreas - 29 maj 2009 07:57

Skönt att vakna upp som derbykung igen. Tre spelade Stockholmsderbyn och tre segrar, inte helt fel! Och vem hade trott att BP skulle vara det lag som gav tuffast motstånd i Stockholm?


En helt rättvis seger mot bajen igår. Även om bajen faktiskt spelade upp sig sista halvtimman så kändes det aldrig farligt. Man skapade ingenting och ett bortdömt offside mål (för övrigt helt korrekt bortdömt) var det enda avslut man hade i princip. Man såg att det var två slitna och skadedrabbade lag som ställde upp för derby igår, ingen bra match men ett klart rättvist resultat. Nu väntar välbehövlig vila för gnaget. Frågan är om det var sista gången man såg Obolo i AIK tröjan igår? Han gjorde iaf sitt bästa igår för att inte bli såld, inte hans bästa match i gnaget. Men han är Allsvenskans bästa spelare enligt mig.


Vet inte om dom visade det på tv igår, men varför drog bajenklacken av röd/blå/gul rökbomber precis när andra halvlek startade? Såg ut som att det var lillebror, tillika nedflyttningskandidaten, dif vi mötte. Kan lova att det lockade fram ett antal skratt på läktaren iaf. Pinsamma bajen! Ska faktiskt göra något oväntat för att vara jag, tänkte ge bajenklacken beröm... Man var faktiskt ganska många färre än AIK-klacken igår, trots det sjöng man på riktigt bra och högt hela matchen.


Tyvärr är inte derbyna vad dom en gång var, för bara ett par år sedan. Då var det sjukt mycket folk och ett sjukt drag. Visst det är lite mer folk nu än en "vanlig" match, men den riktiga stämmningen saknar jag.


Hur som helst helt underbart av vara DERBYKUNGAR!!!


Skönt att Barca slog äckliga United i onsdags! Såg matchen tillsammans med Joppe. Mörken vart tog du vägen?


I helgen blir det full fart. Ska kakla om köket med hjälp av syrrans man. Ska såga ner träd på tomten. Och på lördagen ska jag iväg på fest. Full fart som sagt.


Ha en trevlig helg!


Hejdå Hejdå!!



Ovido - Quiz & Flashcards