Alla inlägg den 14 maj 2009

Av Andreas - 14 maj 2009 19:43

Hemma efter att ha varit hos ett gäng kunder i Nyköping och Norrköping. Nästan 40 mil i bilen idag och man är som vanligt trött.... Behöver vila nu. Är mycket på jobbet, men det är kul.


I helgen som gick såg jag AIK och drack ett gäng bira. Stabil seger. Hur hård var inte Jagnes volley!?


dif och bajen är på dekis. Är mer förvånad över att bajen går så dåligt, att dif skulle få det tufft iår är inte oväntat för mig. På måndag möts dif-AIK. Tyvärr så kan dessa derbymatcher sluta hur som helst. Oavsett hur tabellen ser ut. Blir förmodligen kryss.


Skönt med helg! Blir en lugn och skön helg.


Det vanliga United flytet var igång igår kväll igen, visste att det skulle bli så. Jag hade inte ens hoppet om United förlust när dom låg under...


Vi i Hässelby lottades in i Division 1 Mellersta. Skönt att slippa Norrland, men en klart tuffare serie. Såg någon kommentar om att Anders Mörk på förbundet skulle ha påverkat resultatet. Det är inte så troligt med tanke på att han inte ens var med. Anwar Samuelsson skötte lottningen. Sedan kan jag meddela att Anders Mörk inte längre är i klubben heller, tyvärr. För övrigt så ville Hässelbys egna sportchef Björn "lallarn" Andersson att Hässelby skulle hamna i norra serien...


Många rykten på spelare ut från Hässelby. Samtliga spelare på rykteslistan sitter på kontrakt med Hässelby och jag har svårt att se att någon av spelarna på listan kommer att lämna klubben. Jag tror att samtliga stannar. Den enda jag kan tänka att lämna klubben är tyvärr Joel Ekdal som har mycket med sitt nya jobb. På rykten in står det Lars Kjellgren. Faktiskt inget jag vet något om. Men jag skulle bli väldigt glad om han är på väg. Har spelat mot honom många gånger och alltid beundrat hans inställning. Det är även en väldigt duktig spelare som skulle göra mycket nytta i Hässelby.


Signaturen "Burgic" undrade bland kommentarerna vad Stefan Mörk gjorde i dif`s omklädningsrum. Jo, det är nämligen så att Stefan praktiserar där. Stefan håller på att utbildar sig till Osiopat(är det rätt Mörken?) Så jag tycker inte att han ska skämmas för att han är där och utbildar sig. Och alla ser väl hur det går för dif just nu ;-)


Nu ska jag vila... är ruskigt trött!


Ha en bra helg!


Hejdå Hejdå!!

Ovido - Quiz & Flashcards