Alla inlägg den 23 september 2010

Av Andreas - 23 september 2010 22:49

Ännu en träning avklarad. Känns bättre och bättre i kroppen. Förhoppningsvis så har man lite spring i benen igen till helgens match hemma mot Bollstanäs. Ska bli kul att möta alla mina gamla lagkamrater från GAIK tiden.


Sista delen av två-målet ikväll var bland det bättre som presterats sista tiden. Åter var glöden, åter var närkamperna(och fasthållningarna Pata), och åter var intensiteten. Kul och välbehövligt att få lite närkampsspel på träningen. Känns som att bland annat det var en av sakerna som överaskade oss mot Bele senast.


Jobbveckan går mot sitt slut. Känns ganska lägligt med helg då det har varit mycket sista tiden och jag inte har varit helt frisk heller.


Hjärre drog av sin 7:e klubba på träningen ikväll, detta sedan säsongen drog igång...


Liverpool, orkar inte kommentera gårdagen...


AIK Fotboll, orkar inte kommentera gårdagen...


Nu ska jag gå ner och ta ett par mackor och kolla den inspelade matchen med AIK`s hockeykrigare!


Var bjuden på bartömmning på Malmqvist`s(Bele) ställe inne i stan på lördag. Man tackar för det! Men tyvärr blir det till att snällt stanna hemma då vi som sagt har match på söndagen.


Rykten på träningen gjorde gällande att KaramellKnekten är på gång in som alternativ till Karamellkungen. En viss pokerspelare ska tydligen vara inblandad i projektet... Ska bli intressant att se vad det är för något...


Hejdå Hejdå!!

Ovido - Quiz & Flashcards